Şi darul se duse la…

Am facut şedinţă în seara asta ca să vedem cât de sportive, dar mai ales ce simţ al umorului au mămicile. Şi au, nu glumă!

Nu degeaba am lansat concursul ăsta. În 7 ani de când sunt mămică, cu toate că m-am îngrăşat şi am slăbit şi iar îngrăşat, am făcut cel mai mult sport din viaţa mea.

Acum pot să zâmbesc, dar atunci când coşul de la cărucior era plin până la refuz cu cumpărături, când de mânerul căruciorului mai era agăţată vreo sacoşă ori geantă grea, iar căruciorul s-a hotărât să se rupă în mijlocul intersecţiei, atunci nu am reuşit să zâmbesc.

Când amândoi copiii vor afară cu bicicleta iar eu, ca o mamă bună ce sunt, le satisfac dorinţa, iar la întoarcere, Vlad e prea obosit ca să mai vrea pe bicicletă, deci trebuie dus în braţe şi bicicleta în dinţi…iar ajunsă în faţa liftului constat fără mirare că acesta nu merge, deci tot harnaşamentul trebuie cărat pe scări, ei bine, atunci, îmi trece aşa un gând prin minte cum că sportul e pentru femei relaxate, mamele au program hard.

Dar, pentru că sunt o optimistă din fire şi pentru că cel mai mult îmi place să mă iau la mişto pe mine şi situaţiile grele prin care trec, evident că apreciez şi la alte mame simţul umorului şi capacitatea de a se detaşa.

Multe comentarii nu au fost, dar majoritatea ne-au făcut să zâmbim şi ne-a fost greu să alegem, pentru că fiecare ar merita un premiu. Poate că era mai usor să apelez la Random.org, dar am preferat aşa, pentru că e mai fun decât un like@share.

Şi ca să nu o mai lungesc, Victor, care a avut votul decisiv, s-a distrat cel mai tare la comentariul Inei. Aşa că, dragă Karioka, scrie-mi un mail la mihaela.vasilescu@gmail.com ca să stabilim cum intri în posesia cadoului.

Felicitări şi spor la folosinţă!

Un gând despre “Şi darul se duse la…

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s