Poveste cu îngeri

da, da, da poate să fie în ton cu Crăciunul. Ce cadou mai fain pentru bunici decât o poză în care nepotul străluceşte surprins în cele mai faine ipostaze?

Am participat cu drag la campania din vară, Portret de şcolar…o zi nebună, cu toate că îmi propusesem să-l aranjez pe Victor pentru şedinţa foto, nu am avut timp decât să înhaţ ghiozdanul, în goana noastră nebună. Am şi întârziat puţin, dar am fost primiţi bine de cei doi fotografi, Cristian Sutu si Radu Badoiu. Cu toate că Victor e destul de crispat în primele momente ale întâlnirii cu adulţi străini, cei doi au reuşit să-l facă să se simtă imediat în largul lui şi au ieşit nişte poze superbe. Şi ceea ce de fapt e de-a dreptul uimitor şi merită consemnat este faptul că au reuşit să surprindă într-o imagine mult din personalitatea unică a lui Victor. Victor cel timid, Victor cel ştrengar, Victor cel superb, Victor cel încântat…toate la un loc.

Şi ştiu că m-am gândit atunci că aş vrea să am o poză de Crăciun pe care să o ofer bunicilor.

Şi cum atunci când ai o dorinţă bună tot Universul complotează la realizareaei, astăzi când am deschis mailul am găsit un mesaj de la Bogdana în care îmi povestea despre noua campanie Foto Union şi Dacia Plant, Poveste cu îngeri. De ce povestea Unionilor este cu îngerii am înţeles din prima, dar ce legătură cu Dacia Plant?

„Aceasta campanie este ocazionata de lansarea de catre Dracia Plant a unei game speciale, dedicata copiilor, „Ingerasul”, care include sase produse, care se bazeaza pe puterea vindecatoare a plantelor si care au fost formulate in asa fel incat sa fie cat mai pure si mai naturale. Din acest motiv, nu contin deloc zahar, excipientul folosit fiind fructoza. Mai multe detalii despre cele sase produse lansate in cadrul gamei „Ingerasul” puteti gasi pe site-ul Dacia Plant.”
Am placerea sa va anunt ca incepand de azi, pe tot parcursul acestei saptamani este in plina derulare o noua campanie Foto Union, in colaborare cu Dacia Plant si Asociatia ROI, „Poveste cu ingeri”.
De azi si pana vineri, cei doi fotografi, Cristian Sutu si Radu Badoiu se vor deplasa in mai multe gradinite din Bucuresti unde vor fotografia copii, iar in cele doua zile ramase, sambata, 24 noiembrie, si duminica 25 noiembrie, aveti ocazia sa veniti la sediul Asociatiei ROI, in Bd. Schitu Magureanu, la nr 45, unde am pregatit pentru toata lumea o sesiune foto dedicata, si ateliere speciale, destinate copiilor.

Bogdana promite că ne aşteaptă sâmbătă şi duminică, iar eu zic să nu ne lăsăm prea mult rugaţi pentru că garantat va fii fain.

2 gânduri despre “Poveste cu îngeri

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s