Semne bune anul are!

Se spune că aşa cum îţi petreci primele zile ale anului, tot aşa o ţi tot anul. Se zice!

Eu, am altă părere. Eu cred că un final bun de an promite un an şi mai bun 🙂 Îmi place să cred aşa pentru că mai mereu, cu un pic de bunăvoinţă (divină), sfârşiturile de an sunt bune, sărbătorile ne ajută să ne reîntoarcem către familie, către prieteni, către copilărie. Şi nu e numai asta. Mai este şi atenţia pe care ne-o acordăm. Marea majoritate ne ocupăm de curăţenie, chiar dacă nu spălat geamuri, dar orişicât, un pic tot ne preocupăm de aspectul casei. Şi de aspectul nostru. La noi mai mereu sfârşitul de an vine cu noi tunsori, culori proaspete, mani şi pedi ultimul răcnet, timp liber pentru răsfăţ etc.

2012 l-am încheiat cu Shades Beauty Lounge. Pentru mine a fost exact ce aveam nevoie, un mic răsfăţ la sfârşit de an. Am răspuns cu plăcere la invitaţia Anei şi Cristinei, aşa cum vă povesteam aici.

Ceea ce nu v+am mai povestit pentru că nu am mai avut când, a fost că dragul meu soţ şi-a dorit şi el o tunsoare stil George. Şi cum dorinţa lui e lege (:)) l-am programat şi s-a tuns la George. Rezultatul mie mi-a plăcut, sfatul specialistului a fost să revină peste 3 luni, ceea ce am înţeles că va face, semn că şi lui i-a plăcut cum a ieşit.

Tot atunci s-a pus la bătaie o noapte în pensiunea de 5 margarete, Atra Doftana. Cel mai comentat articol de pe blogurile participante avea să câştige un voucher la frumoasa pensiune. M-am străduit, dar pentru că febra sărbătorilor a cuprins pe toată lumea, recunosc că am cam uitat de premiu.

Şi ghici cine m-a sunat azi? Cristina, de la Replica Vedetelor, să mă felicite că am câştigat 🙂

URAAAAAAA! Semne bune anul are! Abia aştept mica escapadă. Promit să vă povestesc cu lux de amănunte. (Mă rog, nu chiar toate, dar suficiente 😛 )

4 gânduri despre “Semne bune anul are!

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s