Cine vrea maşină K9?

Sunt oameni care miros o oportunitate şi imediat se orienteză să facă ceva, ceva ce cere piaţa la momentul respectiv şi devin antreprenori cu mai mult sau mai puţin succes, funcţie de nevoia pieţei.

Şi mai este o categorie. Aceia pasionaţi. Ei încep prin a face un lucru pentru ei, pentru familiile lor, cu mult drag şi cu multă pasiune. Apoi prietenii încep să le ceară ajutorul şi sunt ajutaţi. Şi-i recomandă şi altora…şi se naşte o mică afacere, care ajunge să crească tocmai pentru că a pornit de la o pasiune, de la un lucru făcut cu drag.

Ştiu cel puţin 3 afaceri de acest gen, dar astăzi o să vă povestesc despre Auto K9.

AutoK9 este un service auto înfiinţat în anul 2000 şi care pe vremea aceea avea 3 angajaţi. Acum sunt o echipă de 40 de profesionişti care fac minuni. Pentru ei, cel mai important lucru este să fie de încredere. Cine le calcă pragul se alege, pe lângă reparaţia la maşină, de care are nevoie, şi cu evaluări şi recomandări cinstite. Nu o să vă schimbe o piesă care încă mai funcţionează, dar cu siguranţă veţi fi informat în privinţa stării de uzură.

Vara trecută de exemplu, m-am dus la service, am vrut să pregătesc maşina pentru vacanţă şi pe langa cele solicitate de mine legat de revizia periodică (schimb ulei și fitre), am fost surprinsă să constat că am avut parte de o revizie amănunţită începând cu presiunea/echilibrarea roţilor,înlocuirea unui „cap bară” care avea joc, efectuarea geometriei.
Aerul condiţionat nu prea funcţiona şi s-a constatat că era plin de frunze şi praf. Mi-au inspectat gratuit plăcuţele de frână, asigurându-mă, că mai pot merge încă. O informare completă şi utilă de care am ţinut cont.

Ca să nu mai spun că este singurul service în care nu am fost privită de sus doar pentru că sunt femeie. Ba chiar, într-o discuţie cu Mugur, el patron, mi-a spus, mai în glumă mai în serios că ştie el că noi, femeile, suntem foarte pricepute! Şi cine nu se simte bine când este respectat, apreciat şi mai ales când dă peste nişte oameni prietenoşi? Eu una prefer genul ăsta de service, decât acelea în care duci maşina şi apoi primeşti factura pe mail iar dacă ai vreo nelămurire, ai ca variantă tot mailul, eventual. Aici discuţi cu oameni, ţi se explică, primeşti un sfat, un ajutor.

 

Iar dacă pe lângă că eşti şofer şi vrei nu vrei ai nevoie periodic de service, mai eşti şi pasionat de maşini, la  AutoK9 eşti în raiul maşinilor.

Cel mai tare proiect al lor, este Loganul decapotabil. O maşină superbă după care chiar şi miniştrii întorc capul.

logan-decapotabil-015

 

În 2008 intra pe poarta lor un taxi lovit de tramvai şi care ulterior a fost declarat de către asigurator daună totală.

Le-a venit ideea nebună de a crea primul Logan decapotabil. N-a fost deloc uşor, au fost mulţi bani şi mai ales multă muncă din partea echipei. Au fost necesare pe lângă reparaţii şi o serie de modificări, au tăiat plafonul şi aripile spate, au deplasat stâlpii centrali mai în spate cu 15 cm. şi au prelungit uşile din faţă, au ranforsat pragurile şi au adăugat 4 traverse în podea, au scurtat şi au unit uşile spate de aripile spate şi au întărit montanţii parbrizului. În faza a doua au fost montate suspensii sport şi jante de 17 ţoli (cele mai mari pe care le-au găsit cu 4 prezoane). În ultima fază, au ales finisajele la exterior şi interior. Au fost schimbate scaunele din faţă cu scaune de Hyundai Coupe. Interiorul a fost îmbrăcat în piele albă iar bordul a fost îmbrăcat cu piele Alcantara. Bineinţeles, au instalat şi un sistem audio-video cum îi stă bine oricărui cabrio! Toată munca asta s-a finalizat în toamna lui 2010, şi de atunci sunt mândri posesori ai unicului Logan decapotabil, proiect care îi defineşte şi-i face să fie aparte. În plus, acum este evident pentru toată lumea că numele AutoK9 (ca nouă) decurge din chiar scopul pe care şi-l propun, acela de a face ca orice maşină ce ajunge la ei să plece K9.

logan-decapotabil-004

 

logan-decapotabil-011

 

Pentru cititorii acestui blog, care sunt în principal părinţi (ocupaţi prin definiţie), dar nu numai, ei vin cu o ofertă prietenoasă: un bonus card în valoare de 50 lei.

BonusCard50RON

 

Iar pentru cei care locuiesc în sectorul 4, oferta este şi mai atractivă, pentru că, în caz de nevoie se pot deplasa ei la domiciliul clientului, pentru o reparaţie minoră, pentru o constatare…

 

Pentru a beneficia de un bonus card în valoare de 50 lei, oferit de K9, card ce poate fi folosit în incinta service-ului trebuie:

 

  1. Să dai like paginii de facebook a K9 http://www.facebook.com/pages/AutoK9/126834200717949
  2. Să dai like paginii acestui blog http://www.facebook.com/Studio.Olandezul.Zburator?ref=hl
  3. Să laşi un comentariu la acest articol până pe data de 28 februarie, ca să ştim că vrei un bonus card în valoare de 50 lei

Un gând despre “Cine vrea maşină K9?

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s