I ♥ Mommy!

Anul acesta, cred că din cauză de vreme rea, am făcut tot ce mi-a stat în puteri să simt că vine primăvara, am plantat ridichi, am săpat prin curte, am cumpărat seminţe de legume, am pus răsaduri. Ieri am făcut mărţişoare cu copiii. urmează să facem şi felicitări pentru mămici, bunici, doamne învăţătoare şi alte femei dragi nouă. Am căutat acum o poză faină cu mine şi una cu mama mea şi duminică mergem la primul flashmob cu copii, pentru mămici. Eu recunosc că abia aştept şi sunt convinsă că o să cam plâng de emoţie…

Vă las mai jos comunicatul de presă şi sper să ne vedem!

Afis Daisy

„Haideți sa strigam tare: I Mommy! Primul falshmob cu copii intre 6 luni si 7 ani

Daisy, directoarea programului Learn with Music, organizeaza primul Flashmob din Romania unde vor participa copii cu varste intre 6 luni si 7 ani. Evenimentul se va desfașura pe data de 3 martie, la Baneasa Shopping City, ora 11.00.

Sunt așteptate mame, tati, bunici, bebeluși, copii, unchi, matusi. Intreaga echipa Learn With Music va fi prezenta. Profesorii vor canta la diferite instrumente, iar cei mici vor avea la dispoziție instrumentele de la orele de muzica, oua ritmice si clopotei de mana.

Copii din 15 gradinite din Bucuresti vor fi, si ei, impreuna cu mamicile lor!

Cantecul pe acordurile caruia vom canta din voci sau instrumente va fi Tingalayo. Dupa aproximativ 3 minute, la sfarșitul melodiei, toți copiii vor ridica manile sus și vor inalța deasupra capului o poza cu mama lor (o poza in format A4). Chiar si parintii care participa la flashmob sunt invitati sa ridice pozele cu mamele lor.

Totul va incepe cu un saxofonist urcat pe o masa, care va canta refrenul cantecului, apoi o profesoara va canta la microfon primele versuri si vor intra pe rand viorile, violoncelul, keyboard-ul. Se vor alatura mamicile cu copiii in carucioare, apoi copiii de gradinita, pentru ca pana la ultima strofa, sa se adune toti cei care au complotat, cu mic cu mare, de prin magazine, de printre mese, cu toate instrumentele si sa cante, din suflet, pentru mamele lor, Tyngalayo. Vor fi 3 cameramani care vor filma. Filmul va fi postat pe Youtube intr-o saptamana.

Iata cantecul pentru Flashmob si versurile.

Vino, si tu, sa canti si sa strigi in gura mare, I ❤ Mommy! Evenimentul este gratuit!

Detalii la numarul de telefon 0723 404 136 sau prin e-mail, la daisy@learnwithmusic.ro.

IMPORTANT: Evenimentul nu face parte din planul de promovare a clubului Miko Kids sau a francizei Learn with Music. Nu vor fi bannere si nicio alta forma de advertising. Este un eveniment dedicat, din toata inima, mamelor.”