Liposonix

M-am dus la lansarea acestui aparat pentru că mi-a povestit Ana Urbana despre el și pentru că am fost curioasă. Așa se face că am răspuns invitației ei și a Cristinei de la Replica Vedetelor. Eu sunt adepta chirurgiei atunci când vine vorba de măsuri drastice și de costuri extreme și dacă vreți o să vă povestesc altădată despre asta, pe larg 🙂

Acum vă spun doar că am mers într-o după-amiază la Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetarela lansarea Liposonix, aparatul care promite să facă într-o ședință ceea ce face bisturiul într-o operație, și anume să ne scape de aproximativ două numere la îmbrăcăminte. Impresionant, nu?

Cu toate că am spus că ne scapă, Liposonix, categoric nu se adresează oricui. Dacă ești vreo grasă, așa ca mine sau una mai mică așa ca…tine, pune mâna întâi și paște iarbă măcar un an, bagă sport cât cuprinde și când o să arăți beton dar gașca de neuroni nebuni va vedea că mai ai undeva doi cm de pufoșenie pe care oricum numai neuronii tăi o văd, atunci faci credit și te duci la Domnul Liposonx. Ne-am înțeles?

Sau, dacă printre cititoarele mele se află vreuna (mvaaaai, ce măgulitor) care la portofel are atașată o lopată categoric poate aspira să se califice la Miss Liposonix…

Ca să nu mă mai lungesc, pentru mine categoric nu este, dar poate interesează pe cineva. Și dacă totuși Liposonix este doar un vis frumos, Silhouette, din ce am văzut are o ofertă bunicică pentru fiecare dintre noi. Merită studiați și chiar vizitați.

În continuare vă las cu comunicatul de presă și câteva poze de la eveniment, și vă spun iar că m-am bucurat să văd mămici dragi, că am primit cadouri de la http://www.toplineshop.ro și de la http://www.vavianpharma.ro/.

„Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a lansat Liposonix

Ieri, 20 Martie s-a lansat o unica tehnologie pe segmentul medical noninvaziv, un aparat unic pe piata din Romania, denumit Liposonix. Tratamentul efectuat cu acest aparat revolutionar, este unul cu adevarat revolutionar, echivalentul unei liposuctii nechirurgicale, ce elimina grasimea fara a fi nevoie de bisturiu, ci doar de o singura sedinta!

1 tratament – 1 ora – 1 masura mai putin, aceasta este deviza Liposonix, care actioneaza prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds), cu efect de distrugere a celulei adipoase.

In cadrul acestui eveniment, Lili Ticu, Managerul Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a dezvaluit invitatelor ca in timpul tratamentului nu se folosesc alte produse si este necesara o singura sedinta pe zona unde vrem sa slabim. Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si obtinem o scadere de 1-2 masuri la haine.

De asemenea, tratamentul stimuleaza si producerea de colagen nou. Dupa sedinta cu Liposonix, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse), iar lunar se va face o evaluare la medicul specialist Silhouette pentru constatarea rezultaltelor. Pe aceeasi zona se poate lucra dupa 3 luni, daca mai esta cazul. Aparatul are capacitatea de a distruge pana la doi centimetrii de tesut adipos. Tratamentul Liposonix se aplica pe zonele in care tesutul adipos (incapatant) nu cedeaza altor metode de slabit si remodelare corporala.

Alaturi de reprezentantii Silhouette, gazda in cadrul evenimentului a fost nimeni alta decat Raluca Moianu, o mama grijulie si un profesionist media de exceptie, care le-a sfatuit pe invitate sa apeleze la centrele specializate de slabit si infrumusetare atunci cand vor sa obtina rezultatele dorite si, in acelasi timp, sa uite pentru cateva ore de toate grijile cotidiene.

Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a facut, seara trecuta, impreuna cu invitatii sai, primii pasi in era medicala a frumusetii, odata cu lansarea Liposonix!

Lili Ticu, Managerul Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, a lansat si un concurs catre participantii din cadrul evenimentului. Autoarea celui mai comentat articol despre eveniment va petrece o zi de rasfat, fara limita de buget, in cadrul centrelor Silhouette.”

IMG_0656 IMG_0766

 

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s