Târgul prietenilor artizani

Dragi prieteni,
Ne face placere sa va invitam sambata, 15 iunie a.c.. la prima editie a „Targului prietenilor artizani J”, un eveniment prin care dorim sa sprijinim activitatea Asociatiei Prietenia prin crearea de produse artizanale care sa fie donate spre a fi valorificate in folosul beneficiarilor acesteia.
Misiunea Asociatiei Prietenia este integrarea  persoanelor cu dizabilitati intelectuale si asociate in educatie si munca. In prezent, 86 de persoane beneficiaza de terapie si sprijin pentru integrare sociala si profesionala, dintre care 53 copii scolarizati in cadrul sistemului de terapie si educatie alternativa C.T.S.P.C. “CORABIA” din Bucuresti si 33 tineri si adulti asistati in Centrul de Socioterapie Pantelimon.
Scopul acestui eveniment este de a-i cunoaste personal pe reprezentantii Asociatiei si de a afla mai multe despre activitatea acesteia si despre proiectele actuale sau viitoare.
Ce v-am pregatit pentru aceasta prima editie a Targului?
· un atelier de pictura pe material textil: vom picta impreuna pe sacose si gentute de bumbac si in   
· seturi de creioane si carioci colorate pentru cei mici (care pot fi luate acasa la finalul zilei) pentru a desena si pentru a decora cele mai frumoase evantaie pentru surori, mamici sau bunici, fluturi, moristi sau coifuri J
· de asemenea, cu sprijinul dlui. Sorin Alexandrescu, copiii vor putea sa petreaca timp si sa faca poze cu micutul MiniMini, poneiul cel dragalas J
· tombola cu premii: marele premiu consta intr-un week-end la Predeal, la Vila Soimul (perioada urmeaza sa fie agreata cu castigatorul)
· pentru cei interesati, se pot organiza meciuri de basket sau tenis cu piciorul pe terenul special amenajat pentru activitati sportive sau se poate face plaja
Locatia evenimentului este Gradina Nufarul (Bd. Iuliu Maniu 187, sector 6 – in spatele magazinului Miniprix), unde va asteptam cu drag sa petrecem o dupa-amiaza placuta incepand cu orele 14:30.
Pentru intrare, va rugam sa aratati aceasta invitatie la poarta – print sau electronic (pe telefon, tableta).
DSCF5552