Poate sâmbătă

Nici nu știu despre ce să scriu. Este joi seară, am avut o întâlnire online cu un client,    de acasă, și ca să am liniște am trimis băieții la cumpărături. Acum eu am terminat dar ei nu s-au întors încă. Pe masa din bucătărie sunt câțiva căței de usturoi…i-aș mânca dar mi-e că-mi pute mâine gura și am mai multe întâlniri. Nu se cade ca unei doamne să-i pută respirația a usturoi. Cu toate că și doamnele mănâncă usturoi, dar probabil își calculează această aroganță în așa fel încât să nu dea ochii cu nimeni măcar câteva zile după imprudență.

Dacă usturoi nu, atunci mi-am luat din frigider o cola. Este cu Moș Crăciun, deci din iarnă. Dar cola cu siguranță nu expiră. Și apoi azi e înălțarea, așa că pot să beau o cola de sărbătoare, ce pana mea!

Anul ăsta de ziua mea am primit mașină de cusut, după ce am tânjit după ea cel puțin doi ani. Ani în care tot la 3 zile cred că găseam ceva de cusut și mă enervam maxim că mașina cea veche nu mai mergea iar alta nu aveam. Acum am. și de când o am am făcut un tiv la pantaloni și am reparat prelata de la foișorul din curte când l-a smuls vijelia.

Acum tot la 3 zile îmi storc micul neuron în căutarea unei idei de a coase ceva…până la urmă m-am hotărât să-mi fac o bluză. Mi-am ales cu grijă două materiale nebune de la Fabrix Studio, au sosit prin poștă fix vineri când eram la Brașov, așa că luni, înainte să plec într-o altă excursie m-am prezentat la poșta din sat. Evident că exact înaintea mea a apărut un nene cu vreo 7 colete pe care doamna de la ghișeu le-a operat cam într-o oră…tasta doar cu un deget și destul de rar. Mi-a trecut prin cap chiar să renunț, dar eram prea excitată, îmi doream să-mi văd materialele. În sfârșit cu succes, deschid plicul, materialele erau pe măsura așteptărilor. Doar eu în drum spre Valea Doftanei și mașina de cusut acasă. Nu-i nimic, le-am pus pe scaunul mașinii și le-am tot privit. Măcar atât.

Am uitat să scriu că imediat ce am comandat materialele, m-am apucat de făcut tiparul bluzei, treabă migăloasă și pretențioasă. Cu succes și asta.

Așa că aseară, cu emoție am proptit tiparul pe bucățile de material și…fuck! Prea puțin material. Rahat, și știam cum se calculează la genul ăla de bluză. Nu-i nimic, deschid laptopul și mai comand. Și dacă tot comand, mai iau încă două materiale ca să-mi mai fac o bluză.

Azi au sosit. Dar este înălțarea. N-am cusut.

Mâine plec de dimineață și am treabă toată ziua. Poate sâmbătă.

materiale