Am fost vedeta ta

Venise timpul să mă vopsesc și să mă tund, rădăcinile erau crescute, culoarea cam prăfuită la fel ca și starea mea de spirit.

Nu e chiar ca o dramă însă pentru o persoană căreia îi place să fie admirată poate să fie o problemă. Hai să ne înțelegem, nu am nevoie să mi se spună „mvaaaai, cât de frumoasă ești!” Nu, chiar nu mă interesează ca lumea să mă vadă frumoasă. E ceva mai mult de atât. Când mă simt bine eu radiez, eman bucurie și optimism, asta vreau să vadă lumea, mă hrănesc cu surpriza pe care o văd în ochii oamenilor atunci când intru undeva, de exemplu. Sau cu zâmbetul pe care un necunoscut de pe stradă nu și-l poate stăpâni atunci când mă vede. Îmi place când oamenii se bucură să mă vadă.

Sâmbătă și duminică am mers la o conferință unde am întâlnit câteva persoane care mă cunosc bine, am avut plăcerea de a deveni apropiată de alții care au potențialul de a mă cunoaște și am avut bucuria de a întâlni și persoane complet străine care vor rămâne străine în continuare dar în ochii cărora am văzut că i-am molipsit cu bucuria mea.

De obicei mă hrănesc doar cu surpriza din ochii oamenilor pentru că nu au curaj să-mi și spună ceva. În aceste două zile, în afară de wow-ul inițial de care am avut parte când mi-am făcut intrarea și l-am savurat din plin, am avut parte și de părerea sinceră, comunicată în cel mai palpabil mod, al oamenilor speciali de acolo.

Același George este responsabil și de data asta de starea mea bună de spirit. E magică întâlnirea noastră și fericită: eu îi permit să fie creativ ceea ce este extrem de important pentru el, iar el reușește să lase cumva, cum numai el știe, să iasă bucuria și optimismul meu, ceea ce este vital pentru mine.

IMG-20130621-WA0002

Acum George este la Belle Sophia și zic eu că este cel mai potrivit pentru oameni ca mine. Dar mai sunt acolo și alți stiliști, pe gustul tuturor. Important este să plecați de acolo cu o stare de spirit la cote maxime.

IMG-20130621-WA0006

2 gânduri despre “Am fost vedeta ta

  1. Combinaţia este foarte reuşită, felicitări realizatorului şi purtătoarei!
    E fain că ai părul scurt, poţi experimenta mai mult şi poţi varia mai des.
    Pupici!

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s