Vals cu mingi de tenis

Astăzi aș fi vrut să te sărut. Poarta Sărutului m-a îndemnat, doar ea, eu am fost cuminte. Noroc că nu am găsit loc de parcare în Târgu Jiu. Așa că am mers mai departe, poate găsești tu o altă ocazie pentru un sărut J Am încredere în tine!

Sufletul meu este un vals. În doi, cu tine, pe malul Dunării. N-am mai fost aici din anul în care m-am născut, nu am nici un fel de amintire, așa că pot spune că e prima dată când sunt aici. Îmi doream de mult să ajung în locul ăsta, îmi doresc în continuare să ajung aici cu tine.

DSC_0854-1

Astăzi am abandonat barca în favoarea unei șalupe, culmea, construită de un olandez J Ce ironie! Zveltă, ușoară, dar cu motor suficient de puternic încât să înfrunte Dunărea. Mă așteptam să-mi fie frică, să tremur la întâlnirea cu apa. Dar eu tremur la întâlnirea cu tine. Apa îmi dă curaj…Te simt lângă mine și simt motorul turat la maxim care ne duce contra curentului. Asta facem acum, mergem în amonte? Cu cine ne luptăm? Cu demonii tăi? Sau poate cu ai mei? Nici nu contează. Dacă barca e suficient de puternică putem ajunge unde ne-am propus. În aval, dacă ne acordăm bine, noi și cu barca, putem glisa pe apă cu viteză amețitoare. Stropii de apă din jurul nostru ne vor răcorii fețele arse de soare, iar barca ne va duce unde visăm noi.

DSC_0837-1

O grotă se ivește în stâncă. Ceva mă cheamă acolo…opresc motorul și mă îndrept spre negrul din perete. Câțiva metri prin apă, suficient cât să ne ude și suntem înăuntru. Din pereții întunecoși se aude muzica. Ne trăim valsul lipiți și uzi, timpul se oprește în loc. Suntem doar noi și lăstunii care-și fac cuib la intrarea în grotă.

DSC_0281

Stau pe ponton și încerc să-ți scriu o poveste frumoasă. Dar mă doare capul atât de tare cum te durea pe tine când te masai cu mingea de tenis. Am ratat un sărut din cauză că nu am găsit loc de parcare ș am primit în schimb un vals. La ce DSC_0051-1trebuie să renunț pentru o minge de tenis?

 

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s