Magie și păcat

Am lăsat întinderile de apă în urmă și am pătruns în pădure. După lacrimile de ieri, după ce m-am temut că nu mai ești cu mine, ai revenit, așa cum numai tu știi să o faci, cu emoție, cu mintea-mi tulbure, de parcă nu era suficient. Știi că-mi doresc să te revăd și te joci. Te joci cu focul și cu mine, mai periculos de-atâta ce poate fii? Dacă mă îndrăgostesc de tine?

DSC_0343

Știu că-mi pot imagina orice și că tot ce-mi pot imagina există. Știu asta. Dar nu am încă libertatea…drumurile din ultima săptămână m-au făcut să visez, am fost mult mai departe decât drumul mă putea duce și au fost momente când gândul mi-a fugit, scăpat din lanț, am rămas descoperită, fără apărare și te-am simțit în mine. Puternic, fără scrupule, nerușinat…nu am avut curajul să te las, m-am închis și am revenit îndată la drumul plin de praf iar înăuntru am simțit gol. Te-am smuls din mine cu toate că acolo-i locul tău. Îmi place să mă las dusă de gânduri, fac asta cu plăcere, dar am nevoie și de o mică certitudine, de o îmbrățișare reală, de ochii aceia sfredelitori, tu știi de fapt ce vreau.

M-ai însoțit azi prin locuri neumblate de mine. Tu poate ai mai fost. Ți-am scos în cale șerpi sperând să te ducă-n păcat, dar doar te-ai speriat.

Și apoi am aflatun altar sacru unde animale erau jertfite înspre mulțumirea unor zei necunoscuți. Dar asta în vremuri de demult. Eu te cunosc, te știu, te intuiesc, te imaginez, te port cu mine peste tot, neîndurător ca zeii de demult. Ți-am adus jertfă pe altarul sacru orgoliul meu, nu foarte mare dar suficient cât să nu mă lase să te simt înlăuntrul meu. S-a scurs mult sânge pe canalul special săpat în piatră acum 2000 de ani, atât de mult că nu mai doare acum.

 

 

DSC_0369-1

Apoi am mers în templu unde mi-ai oferit sărutul tău de zeu și m-ai făcut nemuritoare. Un dar frumos dar nu știu încă de-i bine să mă bucur de el…nu vreau o veșnicie singură, prefer o zi cu tine.

DSC_0373

Prea mult am stat în templu, cu sărutul tău pe buze. Aș mai fi stat dar azi trebuia să închid cercul, trebuia să mă întorc de unde am plecat, altfel vraja se spulbera și iubirea mea se întorcea în locul pe care-ți închipui tu că-l am…așa că m-am smuls din vrajă și te-am târât și pe tine în locuri mai pământene. Pe înserat am bântuit prin orașul adormit căutând un loc care să ne primească. Știam că-mi pot petrece oriunde noaptea în brațele tale dar am căutat totuși…e ultima noapte aiurea din vacanța asta, trebuia să-i găsesc semnificația. La noapte, în timp ce dormi o să te leg c-o vrajă numai de mine știută și o să reușești s-o rupi numai atunci când și tu mă vei iubi la fel de mult. Și-atunci magia va fi înfăptuită.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s