Măcar peste 20 să aibă !

Am citit un articol destul de sec despre ce avantaje oferă o femeie mai în vârstă într-o relație cu un bărbat mai tânăr. De fapt nu, problema se punea altfel – de ce un bărbat mai tânăr ar alege să aibe o relație cu o femeie mai în vârstă?

Acum, depinde de perspectivă. Pe blogul meu fiind, o să vorbesc despre de ce o femeie alege să aibe o relație cu un bărbat mai tânăr. Sau relații J Iau în calcul și relațiile sexuale, desigur, dar nu numai…cu toate că sexul e pe primul loc J

Și când zic femeie, mă gândesc la mine și la propriile mele experiențe, reale sau imaginare, așa încât să nu aveți certitudinea că sunt sau nu sunt îndrăgostită, că am sau nu am soț, că-l iubesc sau nu-l iubesc, că-l înșel sau nu-l înșel. (că tot am stârnit curiozități în ultimul timp).

13 ani de relație cu un bărbat mai tânăr cu 4 ani decât mine.

Experiențele de dinainte nu s-au remarcat prin diferențe semnificative de vârstă, să zic că a mai fost unul mai mic, dar doar cu un an, deci nu se pune.

Ideea este că gustul meu pentru bărbați s-a format la o anumită vârstă și pare-se că a rămas înțepenit acolo. Pentru că de atunci, nu am putut să nu constat, fără nici un fel de efort, că orice bărbat care-mi place, care mă atrage, care-mi spune ceva, care-mi pare interesant, se încadreaza în acel interval de vârstă, nu spun care, dar la un calcul simplu, se poate deduce. Și dacă acum 10 ani când mi-am ales soțul, diferența de vârstă era de 4 ani, acum dacă l-aș alege, pe soț sau pe amant, diferența ar fi de…14 ani J Da, dacă se întâmplă să-mi placă acum vreun bărbat, ei bine, fir-ar să fie, el este mai mic ca mine cu 10 – 15 ani…Cum ar zice prietena mea, măcar peste 20 să aibă!

Nu știu cum se face că dacă se întâmplă să fiu într-un grup de 25 de persoane necunoscute, singurul care-mi place are 20 și ceva de ani! Minunat. Și culmea e că nici măcar nu mi se pare așa o catastrofă, mă simt ok, în largul meu. Bărbaților de vârsta mea (unora) îmi vine să le vorbesc cu dumneavoastră. Cei mai tineri au un vibe bun, cum ar spune prietenul meu mai mic cu…13 ani J

Și asta ce înseamnă? Că sunt eu infantilă? Sau că mă atrag acei tineri foarte speciali, cu o profunzime aparte care compensează din plin cei 15 ani diferență? Sau că eu sunt veșnic tânără? Și neliniștită? Desigur, varianta care m-ar avantaja este că eu am un suflet tânăr și că mă atrag acei tineri foarte speciali, cu o profunzime aparte care compensează din plin cei 15 ani diferență. Dar e chiar așa? Pentru liniștea puritanelor, rar de tot, adică doar o dată, acum de curând, mi-a plăcut unul cu doar 4 ani mai mic. Dar e tare special!

Retorice întrebări, dar totuși!?! În afară de aspectul fizic, de vibe-ul bun, de conectarea în social mai bună, ce naiba au de oferit tinereii aștia și nu au bătrâneii de vârsta mea?

Unul de vârsta mea care nu-i însurat, e cam dubios, ascunde el vreo hibă și nuș dacă am deschidere și disponibilitate să o aflu eu. Și în plus poate că vrea să se însoare, iar eu nu vreau să-l iau de bărbat pentru că am deja unul și chiar de nu l-aș mai avea tot m-aș mai gândi de 100 de ori înainte dacă-mi mai trebuie măritiș. Dacă e însurat, bafta lui, să fie sănătos, moartea pasiunii, peste altă muiere eu nu mă bag!

Ăștia tineri nu-s însurați că-s prea tineri. Și nici nu vor să se însoare. Tot pentru că-s prea tineri. Vor să se distreze. Când eram eu tânără, mă distram, să nu mă cac pe mine, dar îmi doream și să mă mărit. Acum pe-asta am bifat-o. Acum îmi doresc să mă distrez. Et voila, de-aici preferința! Nu vreau angajamente, nu vreau să mă prezinte părinților, știu ce vreau și am înțelegere față de ce vrea (!!!!), nu mai sufăr din iubire, mi-am trăit deja frustrările, deci nici nu intenționez să mă mai răzbun pentru că bărbații e porci, am pretenția că știu toate metodele de contracepție, am bani de prezervative, nu mă excită în mod deosebit să spăl chiloții altuia ori să-i gătesc mai știu eu ce nebunii ca să-i iau maul, nu țin să-mi gătească el ori să spele vasele. Nu am nevoie de cine romantice, cu toate că nu le-aș refuza. Prefer o porție bună de râs ca preludiu. Și avantajele ar putea continua…

 

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s