Moment publicitar

Sunt deja trei săptămâni de când am vizitat iar Belle Sophia. A devenit un obicei deja. Recunosc că nu înțeleg încă plăcerea de a petrece câteva ore bune într-un salon cu niscaiva maclavaisuri în păr. Deci nu-mi place, dar m-am obișnuit. Rezultatul însă merită orice efort 🙂 De data asta nu mai pun poze, dar credeți-mă pe cuvânt că arăt bine, și eu, și tunsoarea și culoarea.

Cu toate că salonul este mare, spațios, nu este chiar impersonal, deja lumea mă știe și eu i-am învățat și chiar dacă după o oră mă plictisesc, mă simt totuși răsfățată, o cafeluță, o mică conversație, un compliment, un zâmbet aprobator, spălatul pe cap care e preferatul meu…et voila, deja s-au strâns o grămadă de chestii care-mi plac. Bașca privitul în oglindă 🙂 Nu la mine, că pe mine mă știu, ci la ceilalți. În afară de mici picanterii pe care am darul să le surprind, am văzut și că la Belle Sophia se tund și copiii. Au și ei genul acela de scaun – mașinuță care încântă puradelul nevrozat și, ce e cel mai important, odată mașinuța încălecată, lucrurile se întâmplă rapid, așa că piticul nu se plictisește. Și totul la un preț decent. Plus locația acceptabil de centrală ca acces și suficient de periferică ca și prețuri practicate.

Acum, cred că toți prietenii mei și prietenii prietenilor mei știu că pe mine mă răsfață George 😀 Este de fapt un dublu răsfăț, o dublă aroganță: mă și tunde, pe gustul meu, aka destul de îndrăzneț și mă și vopsește. Până acum el a condus ostilitățile, m-am lăsat surprinsă și bine am făcut. De fiecare dată a făcut o treabă grozavă. Și dacă primele dăți l-am lăsat să-mi facă ce vrea pentru că puteam oricând să mă rad în cap, ei bine, acum are libertate totală pentru că am încredere în el…Cât de tare e asta? Acum să nu vă gândiți toți să faceți ca mine, că eu sunt mai ciudată nițel…Dar în afară de George, mai sunt și alții care fac treabă excelentă, chiar dacă mai…cuminți 🙂

Deja, dacă starea de spirit e mai căcănie, știu, mă tund și mă vopsesc! Dacă strălucesc ca o stea, iarăși știu, mă tund și mă vopsesc. Asta e ideea, un tuns și un vopsit la momentul potrivit fac minuni.