Bing bang digiriggi dong

Dacă ești adult și te trezești destul de des că privești cu gura căscată, cu respirația tăiată la ecranul TV-ului pe care se lăfăie Garfield, dacă tresari odată cu Scooby când apare vreo fantomă, dacă râzi la Tom și Jerry, atunci poți să citești mai departe, s-ar putea să te intereseze.

Dacă ți-ai trimis copiii la bunici, să zicem, și te afunzi fericit în canapea cu telecomanda în mână, apeși, se deschide automat pe Boomerang și rămâi privind la desene măcar juma’ de oră până te prinzi că ești singur acasă și poți da pe…știri – că nici nu mai știi cine e prim ministru de când n-ai mai văzut o știre, ei bine, atunci probabil că o să înțelegi de ce scriu chestia asta. Și dacă și tu fredonezi Hot Dog Song în timp ce faci duș, înseamnă că știi despre ce vorbesc. Voi, ceilalți, vă puteți întoarce la treburile voastre.

Sâmbătă, la invitația Anei Urbane și a Laviniei de la WhitePr, am debarcat cu cei doi copii din dotare la The Hub Bucharest pentru marea întâlnire cu Sportacus și cu Ștefania. Acel Sportacus conceput de Magnus Scheving în urmă cu 20 de ani, cel care-i învață pe copii să mănânce mere și să facă sport, să se joace, să alerge, cel care arată tare bine în costumul albastru, dar care are o mustață…moartea pasiunii, cel care cântă Bing Bang – un alt cântec care face concurență serioasă lui Hot Dog Song. Și pe lângă el, mai este Ștefania, o fetiță cu părul roz de ți se străpezesc dinții. Nu m-am prins niciodată de ce e atât de roz și mai ales de ce acel roz. Dar nu contează, probabil că dacă întrebam sâmbătă la petrecere o mămică de fetiță mi-ar fi oferit o explicație logică, extrem de simplă.

_MG_8111

Piscină cu bile, mini-fotbal, mini-baschet, popice, o șmecherie pentru dezvoltarea motricității fine, mulți animatori, jocuri, concursuri, spațiu special pentru mame (aka puteai să-ți lași plodul cât vroia el, la joacă, în timp ce tu stăteai la o bârfă mică cu alte doamne), apă, suc, bomboane sport, deci fructe, toate astea au constituit ingredientele rețetei ce a asigurat reușita petrecerii.

Ai mei blonzi au fost tare fericiți, pe Victor nici nu l-am văzut la față, Vlad m-a mai căutat ocazional pentru vreun pipi ori vreo banană sau suc, dar și el a fost prins de atmosfera plăcută.

_MG_8250

Cireșele de pe tortul sportiv, desigur, au fost Sportacus și Ștefania care i-au încântat pe copii, dar și pe noi, doamnele respectabile.

Toate astea au fost pregătite pentru a marca cu surle și trâmbițe lansarea unei noi serii din Orășelul Leneș, începând de azi, 2 septembrie, ora 13.45, pe Boomerang.

_MG_7854

Așa că, dragi părinți, să dansăm și să cântăm deci, Bing Bang Digiriggi Dong!

 

Un gând despre “Bing bang digiriggi dong

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s