Zooperkidz

Se întreba Bogdana dacă să ne îndemne să mergem cu copiii sau fără. Pentru mine, deocamdată este o certitudine că este mai bine fără. Liniștea mea este importantă pentru mine.

S-a deschis azi un nou mall, Promenada, din Calea Floreasca, 246B și mai mult decât atât, la nivelul -1, pe lângă alte magazine dedicate copiilor, s-a deschis și Zooperkidz, primul magazin dedicat în totalitate Disney. Ce înseamnă asta? Eu asta m-am întrebat când am aflat că se deschide. Știam pe la Coșbuc un magazinaș cu haine Disney, prin supermarketuri mai găseam diverse articole branduite, deci, ca idee generală știam prea bine, după 8 ani de mămicie cam cu ce se mănâncă Disney. Ieri însă, când am pășit pragul, recunosc că am fost fermecată. Era atâta culoare, atâta poveste, viață și bucurie la un loc, încât am zâmbit tot timpul cât am stat. Am reîntâlnit clasicele personaje, altele noi, am studiat și secțiunea de fetițe la care am mari lipsuri – erau multe fețe pe care nu le prea știu, dar mi-am promis că o să mă pun la punct. Am văzut hăinuțe pentru băieți super-colorate, așa cum îmi plac mie, probabil că pe Disney nu l-a învățat nimeni că fetele poartă roz și băieții albastru, așa că s-a simțit liber să creeze o lume colorată.

Și apropos de lume, mi-a rămas gândul la Disney Infinity, un joc pe care-l putem cumpăra de la Zooperkidz și care permite acțiunea în diverse lumi Disney, lumi pe care le putem crea plasând personajul cu un cip în el pe o platformă…Maestră în scenarii cum sunt, mi-am și imaginat cum ar fi să joc cu băieții, fiecare pe laptopul lui, Vlad să zboare cu Planes, Victor în mare viteză cu Cars, iar eu pe corabia Piraților din Caraibe și apoi să facem schimb, să ne facem noi lumea noastră, să combinăm reguli, planuri, fără limite, infinit…Mda, recunosc că-mi doresc jocul 😀 Desigur, o să încep să fac lobby la stăpânire motivând că-i pentru copii și că s-ar distra, ce-am scris aici rămâne secretul nostru 🙂

Altfel, abia aștept să merg săptămâna viitoare să-i cumpăr cadou lui Vlad, că tot se apropie ziua lui. Nici nu știu ce să aleg Planes, Cars, Spiderman? Doar jucării? Și jucării și hăinuțe? Jucării și un set de masă cu farfurie, cană și tacâmuri cu personajele favorite? O perniță și o lenjerie de pat? Greu, greu cu Disney. Cred că-mi doresc să câștig la loto!

Și ce mi se mai pare genial la Zooperkidz este că au și magazin online, pentru cei care nu-s din București, ori chiar și pentru bucureștenii care n-au chef să se deplaseze este minunat că pot plasa o comandă online care, din câte am înțeles va fi livrată în 24 de ore.

Și acum vă las să vă delectați cu câteva poze:

DSC_2129 DSC_2130 DSC_2141 DSC_2150 DSC_2152 DSC_2160 DSC_2186 DSC_2196 DSC_2203 DSC_2210 DSC_2226

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s