Scrisoare către Moș Crăciun

Am depășit de mult faza cu plușurile-cadou, Slavă Domnului. N-am făcut niciodată cadou vreun pluș, le urăsc! Dar am primit grămezi…ducă-se. A venit apoi faza cu cadouri-hăinuțe, denotă intimitate, căldură, promisiuni. Minunat! Am depășit-o și pe asta. A urmat familiaLa electrocasnicelor mici, mari, scumpe, ieftine. Mi-am dotat casa, gata! După toate aceste faze facile, urmează aia grea în care vrei ceva special, nu mai merge nici carte, nici pulover, nici măcar un voucher cu o excursie romantică în doi.

La asta mă gândeam eu de dimineață dar am alungat gândul spunându-mi că mai e o grămadă până de sărbători. Și totuși?

Apoi am dat peste statusul Danielei Man, pe facebook: Pentru ca dorim ca toti dintre voi sa reuseasca sa pastreze amintirile in acest sfarsit de an, Smallprint Romania va ofera un cadou incredibil-50% REDUCERE la toate produsele Smallprint pana pe data de 1 Decembrie.
Va sfatuiesc cu drag sa trimiteti ACUM toate comenzile pentru Sarbatori si sa profitati de ocazie. 

Cu toate că am deja un pandantiv cu corabia Olandezului Zburător, care după cum spunea chiar Daniela acum ceva timp, a fost poate cea mai mare provocare pentru ea, tot mi-aș mai dori un pandantiv dublu cu amprentele băieților pentru mine, un pandantiv dublu cu desenele băieților pentru mama mea care are pereții tapetați cu foi mâzgălite de copii…Mereu mă gândeam cât de drag i-ar fi bunicuței să poarte o bijuterie cu desenele nepoților.

IMG_20131024_153102

Dar mereu mi-am spus că mi-ajunge corabia, că nu-mi permit și altele. Uite că dacă fac acum o comandă, cu reducerea de 50% aș putea să-mi fac și mie un cadou fain dar și mamei mele. Așa că iau în calcul deja lista pentru Moș Crăciun…și-așa Victor mi-a zis zilele trecute că ar vrea să-i scrie, poate facem o scrisoare comună iar un colțișor ajunge și pe site-ul Smallprint din România.

Dacă nu știți ce este Smallprint, am scris eu mai multe aici. În principiu este un nou concept, prin care poţi păstra amintiri dragi imprimate pe un medalion din argint pur.

Voi v-ați făcut lista? Ce-i aduce Moșul celei mai importante persoane din viața voastră? Un pulover sau o bijuterie cu amprenta voastră pe care o poate păstra toată viața?

 

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s