Model masculin și model feminin în creșterea copiilor

Pe data de 24 noiembrie are loc ultimul eveniment Părinți Autentici din 2013: Model Masculin și Model Feminin în creșterea copiilor.

Parinti Autentici împreună cu Librăria Bastilia vă invită la un dublu eveniment. În primul rând este un eveniment pentru părinți, invitați fiind Monica Reu și Ian Peatey, Otilia Mantelers și Jo, Stefan Palarie și Irina Palarie, Stanimira Dimitrova și Stanislav Georgiev.

Vor fi 4 povești despre ce a însemnat rolul de bărbat înainte de primul copil și cum s-a îmbogățit acest rol după apariția copilului/copiilor.

Bineînțeles, vor fi și 4 povești despre ce a însemnat rolul de femeie înainte de primul copil și cum s-a îmbogățit acest rol după apariția copilului/copiilor.

În al doilea rând este un eveniment pentru o clasă de copii dintr-o comunitate defavorizată: Zlatna, județul Alba. Da, 75% din fondurile care se vor strânge la această întâlnire se vor duce către un proiect educațional. Cu acești bani vor fi achiziționate jocuri educative pentru clasa I a învățătoarei Berindeie Angela. Este un proiect de educație non-formală care îi ajută pe copiii ce provin din familii defavorizate și cu părinți analfabeți să se adapteze mai ușor cerințelor școlare.

Înscrierile la eveniment se fac aici. Stă în puterea noastră să intrăm în luna cadourilor chiar cu un cadou făcut acestor copii.