Aș vrea dar îmi e frică

14713759_786113778187445_7335260063036609013_n

Sursa: Olla.ro

Aș vrea să ne vedem, desigur. Aș vrea să te ating, să-ți cuprind fața cu mâinile, să-mi trec degetele prin părul tău, să te strâng în brațe și să-mi dau seama că de fapt tu ești cel ce mă strânge mai tare, să te privesc mirată iar tu să mă săruți…Aș vrea, dar știu acum că nu aș veni la întâlnirea noastră. De frică, de emoție. Dar aș vrea.

Aș vrea să te las în pace. Aș vrea să primesc cadou de la o zână bună o foarfecă cu care să tai din viața mea o zi. Acea zi. Să nu mai fie. Mă scutur apoi și știu în toată ființa mea că nu acea zi pe care aș decupa-o este ziua în care ne-am întâlnit. Aceea e doar ziua pe care mi-o amintesc eu dar noi s-a întâmplat să ne întâlnim demult, pe vremea când nu se inventase încă foarfeca iar zânele făceau ca lucrurile să se întâmple.

Aș vrea să fiu așa cum sunt mereu, nestatornică, să mă sperie greutățile, eșecul să mă întoarcă din drum. Aș vrea să renunț și să nu-mi pară rău. Aș vrea să întorc capul și să văd ceva mult mai interesant. Aș vrea ca și iubirea asta să treacă, să pălească și să se stingă în uitare la fel ca toate celelalte. Ba nu, n-aș vrea asta, sunt o mincinoasă.

Aș vrea să nu fi trecut ieri prin locul acela. Aș vrea să nu fi fugit ieri când panica m-a cuprins. Aș vrea să nu mă fi întors din nou acolo. Aș vrea să nu mă mai amăgesc că a trecut. Aș vrea să pot respira atunci când privesc spre locul unde am șezut amândoi. Aș vrea ca picioarele să mă asculte atunci când calc pe unde ai călcat și tu, nu să se înmoaie și să mă prăbușesc. Aș vrea ca lacrimile să-mi dea voie să văd încăperea care încă îți păstrează respirația.

Aș vrea să pot și eu să-ți zic lasă-mă în pace.

Aș vrea ca lasă-mă în pace să fie suficient.

Aș vrea ca senzația de gol să nu mai fie.

Aș vrea să fie plin.

Aș vrea să mă lași în pace. Sau nu. Sigur nu.

Aș vrea să mă lași să fiu.

Un gând despre “Aș vrea dar îmi e frică

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s