Arată-te!

Legată la ochi, așa a început visul. Eu, într-o cameră străină, probabil o cameră de cabană la munte. Destul de întuneric sau doar senzația mea din cauza legăturii de la ochi. Am jucat jocul ăsta de multe ori, dar niciodată așa. Acum nu-mi aminteam cum am ajuns să fiu legată și în plus eșarfa sau ce-o fi fost ea nu mirosea a nimic. De obicei mirosea a parfum de femeie sau măcar a detergent. Deja nici nu mai eram sigură că e eșarfă. Poate că era doar o bucată de cârpă. Dar ce contează?

Apoi am simțit prezența ta. Te-ai oprit destul de departe cât să nu ne atingem și totuși suficient de aproape cât să-ți simt căldura.

Ce vrei să-mi faci? Ăsta a fost gândul care-a pornit către tine. Fără frică, doar curiozitate. Ba nu. Era și o așteptare acolo.

Ce vrei să-ți fac? A venit imediat răspunsul și am zâmbit. Ce nebun ești!

Am ridicat mâinile căutându-te. Degetele mi s-au oprit pe ochii tăi…Mi-am înfipt degetele adânc în marea rece pân-am atins nisipul. Abia atunci m-am oprit, de teamă să nu te rănesc. Mi-am răsfirat degetele și ți-am lăsat privirea pătrunzătoare să curgă printre ele. Aș fi vrut să strâng pumnul și să te apuc dar doar câteva fire de nisip ar fi rămas, așa că te-am lăsat că curgi și-am continuat mângâierea către păr. Nisipul cald s-a lipit de mâinile mele ude. Atât de fin, m-am afundat în părul mătăsos și lung și-am mirosit. De-asta nu mirosea eșarfa a parfum, ca să simt mirosul tău de sare. Am coborât încet către urechi – două scoici care ascultau cântecul mării în căbănuța de la munte. Gura am evitat-o de teamă să nu mă muște vreun crab năbădăios.

Am coborât spre gât și exact când încercam să ghicesc dacă dau peste un tricou moale sau peste o cămașă scorțoasă am găsit o piele ce-mi gâdila mâinile cu spuma valurilor înspumate. Câtă furie ascunzi în spuma albă a pielii tale? Și de ce ești gol în camera mea?

Să mai cobor în căutarea mea sau să ghicesc acum cine ești? Eu știu deja dar mă mai joc puțin. Mare, sare, nisip, scoici, valuri, spumă…ce-mi pregătești? Arată-te!

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s