Scooby Doo Misterul Piramidei. Gen

Avem așa: alergătură, oboseală, nesomn și, desigur, ideea clară că peste fix 27 ore o să dorm – luminița de la capătul tunelului. Calculul e făcut la minut, bine gândit, nu are cum să dea greș, nu e loc de erori. Știu sigur la cât ajung, am luat în calcul toate întârzierile posibile, traficul din București, posibilele pofte de înghețată care m-ar putea abate din drumul meu către pat. Toate astea vin dintr-o cunoaștere profundă de sine, știu întotdeauna cât rezist fără somn, hrană și apă și asta face calculul atât de precis. 🙂

Asta dacă nu cumva se întâmplă ca fix în mijlocul evenimentului, când pe laptop rulează filmul la care se holbează plini de emoție oamenii pe care tot eu i-am invitat, primesc un mesaj prin care sunt anunțată că am câștigat două bilete la Scooby Doo Misterul Piramidei.

Asta modifică semnificativ planurile, calculele se deturnează de la firescul lucrurilor, patul devine un miraj.Gen.. Și nici nu pot refuza, când știu că blonzii de acasă ar fi în culmea fericirii să-l vadă pe Scoobert în carne și oase. Așa că fac toate demersurile de pe telefonul mobil, trimit linkuri, pun haștaguri și alte imposibilități, mă transform într-un mic persecutor, dau vina pe alții pentru lucrurile pe care eu uit să le fac, mobilizez oamenii ocupați din București să ridice invitațiile, să ia copiii, să ducă copiii, să facă toate cele pe care eu nu le pot face de la distanță.

Dar astea nu mai contează când știu că ajung acasă și o săptămână nu mai aud altceva decât Scooby Doo, mumii, comori, mistere, bandaje, fixative, miraje, egiptologie, piramide, faraoni. Gen. Și toate astea cu zâmbete până la urechi, cu telefoane date bunicilor în care este povestita a 107 oară faza în care apare mirajul….ori când iese mumia din frigider.

Chiar dacă somnul meu a ieșit din grafic și am suportat consecințele, le mulțumesc celor de la Marketonline, cei care mi-au dat invitațiile la prea minunatul spectacol Scooby Doo Misterul Piramidei, de la Sala Palatului. Blonzii au fost foarte foarte fericiți și eu pe lângă ei. Gen

scooby

 

„Gen” este laitmotivul spectacolului, nu am luat-o eu razna. Gen

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s