O bârfă despre mine

Mi-i dor să stau de vorbă, dar nu oricum, mi-i dor de o discuție fără rost, despre nimic dar sclipitoare, picantă. Unii i-ar spune bârfă…bârfa e despre cineva, eu vreau să fie despre mine, o bârfă despre mine.

Să stau în tihnă, fără scop și vorbele să se înșire într-o discuție ce leagă suflete, să bem un vin pe îndelete iar mintea să rămână limpede.

Mi-i dor de-un timp în doi, cu jocuri, cu provocări, cu întrebări tăioase și cu răspunsuri indecent de sincere. Un timp în care să mă întreb ce va urma, un cuvânt sau un sărut? Să privesc la celălalt și să nu știu de mi-l doresc ca prieten ori ca amant de-o noapte. Și să nici nu conteze. Un timp în care să renunț la secrete, să las masca jos, să las lacrimile să curgă și râsul să le șteargă doar de dragul jocului. Să mi se strângă stomacul gândindu-mă la mâine dar să risc totul pentru plăcerea de acum. Să mă arăt unui străin și să-mi doresc să-l cuceresc. Să mă arăt așa cum sunt și să sper că mă va iubi. Să fiu rea și să mă mângâie. Să glumesc și să-mi răspundă-n glumă. Să-l invit la joc și să schimbe regulile. Să nu respect nicio regulă. Să mă îmbrățișeze. Să mi se facă somn și să-mi doresc să nu mai plece. Să-mi sprijin capul de umărul lui. Să mergem la culcare împreună. Să ne trezim îmbrățișați.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s