Furie. La dracu

Când tu te plângi că prea mult bine este rău, eu n-am deloc. Deloc, de foarte mult timp. Nu e drept ca tu să te superi că primești prea mult, în timp ce eu aș fi cea mai fericită cu resturile tale.

Îmi spui că sunt puternică. Toți mă vedeți puternică. Sunt puternică, dar nimeni nu știe și nici nu vrea să știe de unde-mi trag eu forța. Din durere, din durerea pe care nu v-o arăt ca să nu vă întristez. Când mă întrebi ce fac, te-aștepți să fac bine. Știi că nu-s bine dar speri să nu-ți spun asta ca să nu cumva să duci și tu povara mea. Nu mă ajuți, doar mă întrebi “nu-i așa că nu e grea sacoșa ta?” Nu, nu e grea – ăsta-i răspunsul pe care-l vrei iar eu ți-l dau, ca să te bucuri. Nu e grea pe dracu! E foarte grea, dar n-am nevoie s-o cari tu. M-aș mulțumi doar să mă lași să șed un timp lângă tine ca să-mi trag sufletul. Și apoi plec, cu tot cu greutatea mea.

Sunt puternică pentru că râd. Râd și pentru tine, ca să-ți fie ție bine. Dar pentru mine cine plânge? Trebuie să plângă cineva pentru că eu îs prea prinsă cu râsul, să fiu puternică, să-mi ascund bine povara ca nu cumva să te întristezi.

În adevăr mai stă puterea mea. Nu o să mint chiar dacă știu că asta mi-ar face viața mai ușoară.

La dracu! M-am săturat de masca asta. Nu-s bine de loc. Nu-ți place că te arde? Știi ce te arde? Te arde suferința mea, aia pe care nu vrei s-o vezi.

M-am săturat de masca asta. Caut un loc unde să pot să șed, să scot masca și cineva, doar unul, să mă privească și să-mi zâmbească. Chiar dacă plâng.

O să-mi spui iar că vreau și vreau și vreau. Și ce dacă vreau? Vreau dar nu am. E mai bine să nu vreau? Să mint că n-am nevoie? Ar fi mai bine pentru tine? Dar pentru mine?

De ce trebuie să fiu bine când de fapt sunt rău? De ce trebuie să fac ceva ca să fiu bine? De ce nu ma acceptă cineva așa cum sunt? Acum sunt rău. Mă vrei așa?

Vreau să plâng și tu să nu mă întrebi dacă-s bine ci doar să vezi că-s rău. Să-mi stai alături până plâng. Apoi o să-mi șterg lacrimile și-o să plec.

„Răsplătește așteptările oamenilor cărora le-ai dat speranțe cândva…să te faci că uiți este ultimul lucru pe care aceștia îl vor de la tine…Dacă le-ai dăruit un vis, acum e timpul să-l transformi în realitate…promisiunile întotdeauna se respectă …”

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s