Prețul infidelității mele

Dacă anul trecut (doar întâmplător) mă pregătise dragul de George pentru Portret de femeie, anul ăsta a fost ciudat rău de tot. Mă simt atât de vinovată că-i musai să-i spun și blogului și să-mi pun cenușă în cap public: l-am trădat pe George! Niciodată, dar niciodată nu o să mai fac așa ceva. Am zis!

Aveam un voucher la un salon, nu dăm nume, voucher care nici măcar nu era pentru vopsit, dar dulce și simpatică cum sunt (când vreau) i-am convins să mă vopsească în schimbul serviciilor de pe voucher. Maaaaare greșeală! Eu cu degețelul meu i-am arătat fetei blondul deschis ce urma să-mi împodobească țeasta, dar ea….ea, pana mea, probabil că era daltonistă sau cum naiba s-o numi, pentru că m-a făcut o chestie închisă tare, care bate în verde, nimic mai trist. Ca să fie motiv de tăiat venele cu adevărat, vreo câțiva oameni dragi și importanți mie mi-au spus cu sinceritatea unor adevărați prieteni (citez acum din amicul Ariel): „și ce-oi vrea acum, să te mint că-ți stă bine?”

Și pentru cine se mai întreabă încă de ce-l iubesc eu pe George…ei bine, printre altele, pentru că e bun, sensibil, drăguț și mă menajează (!!!!!!). El nu mi-a spus niciodată că-mi stă rău, a fost mult mai dur:

George

Mai mult de-atât, mi-a spus să nu dea dracu să pun poze cu mine în halul ăsta pe facebook, ca să nu creadă lumea că el e autorul. Deci, ca să fie clar Nu e el autorul culorii mele, ci doar al glumelor pe seama mea 😛

Ei, și cum era de așteptat, fix când am în păr cea mai nașpa culoare ever, m-am dus ca o mimoză la pozat, la Portret de femeie de anul ăsta. Nu știe Șuțu cât de frică mi-a fost și ce morcov aveam din cauza culorii…dar ieși bine, zic eu, pen’că am ochii așa de frumoși că nu se mai vede culoarea. Printre altele, prietenii mei mă iubesc și pentru că sunt modestă, asta în caz că nu găsiți acum zecile de articole în care am mai spus asta despre mine. O tot repet ca să se știe, să n-avem vorbe că mă laud.

portret de femeie

10 gânduri despre “Prețul infidelității mele

  1. mie mi se pare superba culoarea asta, e un blond nisipiu care este destul de greu de obtinut.Nu stiu cum ai arata cu alte culori, dar te prinde foarte bine actuala.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s