Cei doi prieteni

N-am picat până acum acum în patima guest post-urilor dar totul are un început. Cum stăteam eu azi și nu știam cum să-mi mai complic viața, numai ce mă aud vorbind:

-„auzi mami, m-am gândit la o chestie, dacă scrii ceva, o compunere, o poveste, eu o pun la mine pe blog. Ce zici, vrei?”

Mi-a luat laptopul, a făcut ce a făcut și mi-a dat un word cu două alineate, așadar avem deja prima poveste, primul guest post pe blogul Olandezului, primul text al lui Victor. Inițial am corectat doar cratimele, apoi am pus și majusculele și când au început să mă mânce buricele degetelor să tai și din repetiții, am avut așa o revelație, am apăsat copy și apoi paste și am pus chiar originalul:

A fost odat un copil sarac care avea doar o jucarie pe care o chema ana si jucaria vroia sa aiba un partener de joaca. si in a doua zi jucaria sa plictisit foarte tare incit sa hotarit sa plece dupa un partener de joaca. In drum catre partenerul ei de joaca sa intilnit cu un catel. ana ia zis catelului daca stie o casa cu multe jucarii iar cainele i-a zis ca chear locuieste intro casa cu multe jucari. Iar catelul a duso pe Ana la el acasa ca sa isi aleaga partenerul potrivit.

Cand a ajuns in casa si a vazut toate jucariile nu stia pe cine sa ia ca partener.in a treia zi sa distrat atat de bine incat a uitat sasi aleaga partenerul asa ca cainele ia amintit si la ales pe catel. Cainele a acceptat asa ca au plecat catre casa Anei.

Un gând despre “Cei doi prieteni

  1. ioi, ce bine!!! acum cand ii pun pe-ai mei sa scrie, le arat ca si victor o face!!
    iris deocamdata creaza, a strambat din nas cand i-am aratat cam cat trebuie sa scrie la un articol… macar acolo 300 de caractere de bun simt …

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s