Dați-mi sfoară să mă spânzur!

De ce creativitatea bate la fundul gol matematica, fizica, chimia și gramatica? Uite de-aia!

Pentru că atunci când ai dressing cu ușa care se deschide spre interior-dreapta, iar masa de călcat o păstrezi strânsă în spațiul de 5 cm. dintre perete și dulapul de haine, fix în dreapta ușii iar ea se hotărăște să cadă și să-ți blocheze ușa, te poți lipsi liniștit de școală, facultate, doctorat, diplome, medalii etc.

Mai ales dacă nu-ți încap decât fro’ doo dește prin crăpătura ușii, cu care oricum nu ai putere să ridici masa de călcat, care, cum altfel, s-a proptit bine în rafturile de pe peretele opus. Și nici nurii personali nu te ajută prea mult în situația asta pentru că, în hărnicia-ți debordantă (de ce, de ce? mereu îmi spun să stau liniștită și să aștept să-mi treacă…), ai strâns și ai băgat la spălat toate hainele de prin casă, iar tu te afli în cea mai nașpa, pătată, ruptă, lălâie pijama posibilă, unica haină disponibilă în momentul blocării ușii de la dressing, deci nu se face să apelezi la vecinul, nu, nu, în niciun caz. Și-atunci?

Atunci îți faci un vin fiert cu scorțișoară și în timp ce-l bei te gândești că te-ai chinuit degeaba cu tot până la vârsta asta, că nimic nu-ți este de folos, că ești în curul gol, la propriu, tu și toată familia ta. Și pentru că ești o fire glumeață îți trece prin cap că ți-ar prinde bine o sfoară să te spânzuri dacă tot nu poți să deblochezi ușa…sfoară, ușă, deblocat, sfoară, ușă, deblocat, idee, că nu degeaba-i creativă fata!!!!!!!!!!! Bag (cu greu) o sfoară printre cracii mesei de călcat și trag de ea, în sus, cu forță pentru că de data asta poziția îmi permite: zbang, treosc, pleosc și ușa se deschide!

Concluzie: călcatul este periculos!

Sfat: îndepărtați de casă toate instrumentele destinate călcatului, nu numai că sunt inutile dar sunt și periculoase!

Al doilea sfat: vin fiert, scorțișoară și creativitate, restul e poveste!

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s