La 40 de ani nu mai ești curvă ci doar o profitoare rafinată

Când eram eu în liceu, asta ca să nu spun pe vremea mea, când mergeam la wc sau în pod să fumăm ascunși de ochii profilor, a fost imposibil să nu remarc că erau fete care pluteau pe câte un norișor roz purtate lin de aripile fluturașilor din stomac, aripi care începeau să fâlfâie de îndată ce Făt Frumos respira prin preajma lor, fete care visau ca el să fie recunoscător pe vecie himenului intact pe care aveau să-l primească numai și numai după căsătorie, himen care avea să le garanteze și droaia de copii, și casa curată și mâncarea bună. Și mai erau celelalte fete pe care poate chiar tata lui Făt Frumos le aducea la școală în câte-o mașină al cărui nume nici nu-l puteam pronunța. Acestea nu aveau nici nor, nici fluturi, nici himen. Ele făceau sex în toate găurile și în toate pozițiile cu tata lui Făt Frumos și îl asigurau așa cum puteau ele că nu-și doresc și nici nu vor face copii, nici casă curată nu vor să țină iar de gătit…? La restaurant gătesc clienții? S-avem pardon!

Acestea din urmă erau privite uneori cu dispreț, alteori cu milă sau cu scârbă. Ele erau numite (pe nedrept) curve. Acum, în vremurile noastre se numesc pițipoance.

Să recapitulăm: pițipoanca este tânără, 16 – 24 ani, nu musai frumoasă, dar foarte bine aranjată, îngrijită, siliconată, botoxată, îi sclipesc ochii în cap când vede câte o mașină mișto și gândul la portofelul doldora aruncat neglijent pe scaunul din dreapta o face să se lubrifieze instant. Dacă ocupantul scaunului din stânga este sărit de o anumită vârstă și se califică pentru funcția de dady, atunci chiloții îi alunecă rapid și picioarele se desfac fără niciun efort. Bărbații se simt foarte confortabil în preajma și în interiorul acestei specii întrucât la prima șampanie băută după sex, tânăra îi asigură că urăște copiii, motiv pentru care în afară de pilule contraceptive și prezervativul deja folosit, are de gând să înghită și pastila de a doua zi, deci no preblema, moșule! Nici pe nevasta omului din dotare nu are de gând s-o supere atâta vreme cât locul din dreapta al mașinii rămâne al ei, iar portofelul va fi tot doldora, la dispoziția ei.

Mdea, știu, pentru unii tabloul de mai sus este ușor grețos, greu digerabil din cauza modului simplu și direct de prezentare.

Tocmai de aceea, o să vă servesc tabloul doi, mult rafinat.

Femeie, necăsătorită, 40 – 45 ani. Fute vânt și ea dar cu apartament închiriat pe la Timpuri Noi, mobilă nouă din pal, veșnic ordine și curat, nici n-ar avea cum altfel, nu trece pe-acolo decât ca să-și reînoiască rezerva de chiloți curați. Bucătăria o poți confunda ușor cu o farmacie…doamna nu gătește, mănâncă la restaurant sau își comandă mâncare la serviciu, nu, nu de lene, desigur, ci ca să încurajeze micile afaceri locale. Ea este un suflet mare, iubește pisicile sau câinii, după caz, merge la conferințe despre reciclare și despre salvarea delfinilor. A ajuns la un anumit nivel de înălțare spirituală așa că în cel mai bun caz este vegetariană, asta dacă nu cumva se hrănește numai cu hrană spirituală, prana parcă-i zice. Vânează bărbați singuri cam la 30 – 35 ani. Când le vede mașina lăcrimează ușor și le mărturisește marea ei pasiune pentru mașini. Nu, doamna nu portofelul și scaunul din dreapta îl vizează, dumneaei este în mod real pasionată de mașini. Le pronunță cu ușurință numele, și-a stabilit până la vârsta asta o mașină preferată, eventual Mini Cooper, despre care a învățat tot ce a găsit pe internet. Ea cu drag împărtășește cu tânărul aceeași pasiune pentru mașini, motoare, cai putere etc, în timp ce cu grație ocupă scaunul din dreapta al mașinii lui. Ea n-are. Copii n-a făcut, rațional, calculat, asumat, fără regrete, a ales să-și facă o carieră. Și în plus acum e liberă să se distreze cu el, nu are nevoie de un umăr pe care să se sprijine când îi e greu cu copiii. Ei nu-i e greu pentru că nu are copii. Și nici nu va face pentru că e deja prea bătrână. Și nici nu și-i dorește. Ea se simte deja împlinită, doar face yoga, ce naiba! Deci domnul să stea liniștit, ea nu aleargă după un bărbat cu care să-și facă familie, este mult deasupra femeilor care fac asta. Ea doar îl acceptă așa cum este, maturitatea ei îi permite să nu-i ceară omului să se însoare și să procreeze. Astea sunt nimicuri lumești pe care și le doresc femeile proaste. Ea nu este așa. Ea este o femeie căreia îi place acțiunea, cu ea tânărul sare cu parașuta, merge cu vaporul, fumează iarbă, călătorește când și cum vrea…da, are timp, pentru că ea nu are job. Dar ce mai contează asta? Este o femeie liberă de orice fel de constrângeri, o artistă, nu are soț, nu are copii, nu are serviciu, doar spirit de aventură și fese care se mulează perfect pe scaunul din dreapta al mașinii pe care el o parchează în fața vilei lui. Ce rost ar avea să meargă la ea?

Sexul este ceva special, sigur, nu mai are nurii pițipoancelor de 20 de ani, dar nici nu are nevoie. Ea practica tantra. Este o femeie sofisticată și evoluată, a mers la cursuri de redescoperire a feminității, îi oferă tânărului un sex liber de orice limitare impusă în timp femeilor. Și ea, le fel ca și curva de mai sus, se dedau plăcerii însă ea niciodată nu va spune că face asta de față cu bărbatul vânat. Ea îi va explica cu cuvinte alese și cu multă răbdare cum practicarea sexului te înalță spiritual, cum orgasmul pe care doar ea ți-l oferă este tantric, te purifică și te încarcă cu energie bună.

Deci, cum se numește doamna?

9 gânduri despre “La 40 de ani nu mai ești curvă ci doar o profitoare rafinată

  1. :))) Stau la Timpuri Noi, intro garsoniera inchiriata, frumos amenajata si cu mobila din pal, am 31 de ani, iubesc animalele si chiar particip la tot ce insemna drepturile fundamentale ale omului, drepturile animalelelor, ecologism, bucataria mea este farmacie… vrei sa stii continuarea?

  2. Intotdeauna exista si ipostaza optimista:

    „:))) Stau la Timpuri Noi, intro garsoniera inchiriata, frumos amenajata si cu mobila din pal”… am divortat de 5 ori si acum sunt vaduva, astept provincia… 🙂

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s