Laude cu multe linkuri

Am scris deja cum am salvat credința mea în bine dar am scris pentru puțini oameni, pentru cei care au fost acolo și au știut despre ce vorbesc. Nu am vrut să pun linkuri pentru că nu există intenție publicitară. Revin cu aceste rânduri, tot fără niciun fel de intenție publicitară, doar cu dorința de a vă spune că există printre noi oameni care fac lucruri. Nu știu, poate vreodată o să aveți nevoie de ei, sunt oameni faini cu care puteți să râdeți și/sau să plângeți în egală măsură, cert e că sunt oameni cărora le pasă.

Duminică am participat cu emoție și cu mândrie la evenimentul caritabil de la Complexul Social „Floare Roșie” din sectorul 6 al capitalei, un azil de bătrâni, cel pentru care v-am tot cerut ajutorul în ultimul timp.

Sponsorul exclusiv al acestei acțiuni caritabile a fost Lidl România.

Cel care a reușit să stăpânească o armată de femei gureșe și să le mai pună și la treabă pentru a prepara cele 130 de porții (4 feluri, deci 130 x 4) a fost Viorel Copolovici.

Printre guralive și mai puțin guralive dar toate la fel de sufletiste au fost: Ana, Ana UrbanaLauraMiruna, MonicaMihaela, Tily, Mara, Gabriela, Veronica, Diana, Nicoleta, Dorina.

Cei care au pus umărul la ziua asta frumoasă au mai fost Fundația Comunitară București,  Iustin Gâlea despre care eu cred că este mai presus de muzică, trupa de teatru Improvisneyland și Timi care ne-a surprins starea de spirit în niște poze tare dragi.

Cea care a avut ideea este Luminița, care cu această ocazie a făcut primul pas înspre o lume a faptelor bune.

Eu vă recomand să luați aminte la oamenii ăștia, să-i investiți cu încredere, să-i ajutați și să le urmați exemplul.

În continuare vă las cu câteva imagini, preferatele mele, cele care au surprins bine de tot ceea ce s-a întâmplat. Atât mai spun, mi-au spus și mie alții și spun și eu mai departe: emoția e cel mai frumos dar pe care ni-l putem face noi, oamenii, iar duminică, la Floare Roșie s-au împărțit daruri din toate părțile și nu știu de ce, dar așa am eu impresia că bătrânii au fost cel puțin la fel de generoși ca noi, dacă nu cumva ne-au întrecut puțin. Spun asta pentru că după ce am plecat, am simțit că am primit mai mult, mult mai mult decât am dat. Ceea ce vă doresc și vouă!

BDS_1227 BDS_1271 BDS_1301 BDS_1304 BDS_1369 BDS_1487 BDS_1490 BDS_1517 BDS_1532 BDS_1551 BDS_1574 BDS_1587 BDS_1636 IMG_20141130_090410

3 gânduri despre “Laude cu multe linkuri

  1. Pingback: Bucuria calda de duminica inghetata a unor batrani ramasi singuri | Mamica Urbana

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s