Yummy Mummy

Ieri, în sfârșit s-au aliniat planetele și am reușit să ajung la Yummy Mummy. Chiar dacă mi s-a părut interesant conceptul încă de când am aflat de el, am ales să nu scriu despre el până acum pentru că prima mea vizită la ei a fost când încă nu terminaseră lucrările de amenajare, deci nu prea știam cu ce se mănâncă. Despre ce e vorba? Este un salon dedicat mamelor, dar nu numai, nu pare chiar exclusivist. Există o cameră de joacă pentru copii, există jucării (chiar și prin salon), există personal care se ocupă de copii în timpul cât mămica se răsfață, și, cred că și dacă nu vrea copilul să stea în camera de joacă, este bine venit în salon, ceea ce e bine.

Eu, după niște zile în care am prestat munci nu tocmai demne de pielea fină de doamnă, am beneficiat de o manichiură, care, fie vorba între noi, a picat la fix. Oje cu multe culori turbate (și culori normale), muzica liniștitoare, conversație relaxată, fețe zâmbitoare, cafea, ceai, amplasarea oarecum centrală m-au făcut să-mi spun că o să revin și chiar cred că o să o fac. Dacă nu mai știți pe unde să mergeți cu copilul, fie că-s numai bălți, fie că e frig, fie că vă macină rutina, asta poate fi o idee: bagi o manichiură, un masaj un ceva, oferta-i variată și prețurile decente. Parol! Și nici nu trebuie să parcați copilul pe undeva pentru că la Yummy Mummy ești bine venită cu copilul din dotare.

Asta a fost în prima jumătate de zi, liniștită, fără surprize, lucrurile la locul lor, nimic nu părea să anunțe ce va să vie!

Inițial am scris aici, dar ar fi fost nedreaptă asocierea, așa că urmează să scriu despre cealaltă jumătate de zi. 😀