La mulți ani, Ană Urbană!

Am ajuns deja la acea maturitate a relației privilegiate în care prietenii mei sunt deja ai noștri la fel cum și prietenii lui sunt tot ai noștri, de fapt. Ceea ce este bine, e confortabil și plăcut.

Eu sunt genul de persoană care invită prietenii acasă, îmi place să am casa plină, mă doare spatele de mor când trebuie să spăl tone de vase, dar nimic nu se compară cu bucuria pe care o simt când am casa plină. Cumva trăiam cu impresia că așa e în toate casele, până de curând când o prietenă m-a felicitat la modul cel mai sincer și serios cu putință că reușesc să mai adun laolată oameni, în jurul mesei, pe lângă sobă. M-a felicitat că nu mă mulțumesc cu tristul like sau cu apartenența la un grup mai mic sau mai mare, pe facebook.

Pentru mine este important să mă întâlnesc cu oamenii, să-i îmbrățișez, să le aud vocea, să le văd zâmbetul, să le văd ochii.

Acesta este unul dintre motivele pentru care răspund prezent la majoritatea evenimentelor pentru bloggeri. Mă bucur să vă cunosc, să petrecem timp împreună. Să vă spun și un mic secret: îmi place să cred că sunt invitată la evenimente și pentru că voi vă doriți să mă cunoașteți nu numai pentru a bifa încă un articol pe un blog 😉 Un alt motiv pentru care vin cu drag la evenimentele pentru bloggeri este că la aceste evenimente mi-am făcut prieteni care sunt numai ai mei 😀 Știu că-s egoistă dar, pe bune, am ajuns chiar mai departe de acea maturitate a relației, în care simt nevoia să am spațiul meu, prietenii mei, timpul meu. Ceea ce vă doresc și vouă!

Ultimul motiv și cel mai subiectiv este că de obicei cea care mă invită este Ana. Ana Urbana. Pe Ana o știu de….15 ani? Ana este și prietena noastră și doar prietena mea. Ana organizează cele mai mișto evenimente la care am participat. Poate și pentru că ea invită în primul rând oameni și abia apoi bloggerite. Ana este cea care a reușit să scoată oamenii de pe facebook și să-i pună față în față, ceea ce este mare lucru.

De trei ani Ana mă ajută să-mi definesc timpul meu, prietenii mei, îmi oferă ocazii pentru guri de aer plăcute și nevinovate. Simt eu așa că urmează să mă ajute și să aleg personalizat, dar șșșșș, vă mai povestesc eu despre asta, cu altă ocazie!

Dunminică am lăsat casa pe mâini bune și am mers să-i urez La mulți ani, Mămicii Urbane! Ca de obicei, a ales un loc fain de întâlneală și anume la dulcicateria Sis&Me Raw Vegan Sweets, la Fabrica, pe strada 11 iunie, un loc pe care eu îl iubesc vara, dar văd că și iarna e fain. Gazdele micuței locante sunt surorile Madalina Belu & Andreea Ionescu care au început prin a-și face acasă propriile dulciuri fără zahăr și au ajuns să ofere spre vânzare bomboane, caramele și torturi raw-vegane delicioase. M-am jucat și eu în bucătăria mea cu fructe, semințe și siropuri, am mai gustat și pe la alții, dar dulciurile lor au două ingrediente pe care nu le-am mai întâlnit în escapadele mele culinare. Mă refer la ghimbir și la scorțișoară. Bun, bun, pe cuvânt de onoare!

Dulciurile bune, ghimbirata excelentă, compania de mare angajament, numai laude! Dar prea rar dom’le, prea rar! Întâlnelile oficiale pe motive de aniversări să rămână, dar pe lângă ar trebui și niște antrenamente, niște aduceri aminte, o pregătire, o tatonare ca să nu ne pierdem suflul la aniversarea de 4 ani.

DSC_0006 DSC_0008 DSC_0025 DSC_0026 DSC_0036

Un gând despre “La mulți ani, Ană Urbană!

  1. Ce fain! La multi ani,Ana! Inca imi amintesc cu drag cum ti-au placut niste buburuze de-ale mele si asa ne-am intalnit virtual.Dar intr-o zi de vara cu soare va fi si real,si poate chiar intr-un loc asa de ispititor precum dulcicateria asta care mi-a facut cu ochiul de cand am vazut imaginile.
    Olandeza zburatoare,la cat mai multe case pline si vesele! 🙂

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s