Mi-am dat întâlnire cu fericirea

Vinerea asta am fost la pădure, am admirat viorelele, am cules leurdă, apoi am mers în parc, am stat la soare, m-am bucurat de primăvară, de flori și de copii. Vinerea viitoare, pe 20 martie, seara, de la ora 20 mă duc la film. „Hector în căutarea fericirii” („Hector and the Search for Happiness”), un film semnat de Peter Chelsom, regizorul minunatului “Serendipity” ajunge la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4).

Poți vedea trailerul oficial, iar apoi îți rezervi un loc la film chiar aici.

Poster ZiuaFericirii

Până la film însă, o să zâmbesc mult, o să-mi salut prietenii dragi, o să fac mici surprize celor apropiați, o să fac să fie zâmbete în jurul meu.

De ce toate astea? Pentru că e soare afară și mă bucur și pentru că în 2012, Organizația Națiunilor Unite a decretat că 20 martie este Ziua Mondială a Fericirii, o zi ce merită sărbătorită și savurată, iar eu am 2 propuneri pentru voi: să vedem acest film simpatic, ușurel, de primăvară și să înveselim ziua celor din jur.

Și tu poți chema fericirea cu o îmbrățișase, cu un covrig, o cafea aromată, o prăjitură sau o ciocolată oferită colegului/colegei de serviciu, cu o glumă, cu orice te inspiră. Poți oferi o floare, un zâmbet, un compliment, chiar și un mic cadou din suflet.

Sub eticheta #ZiuaFericirii, pe FB se vor aduna multe poze cu tot felul de momente fericite la care poți contribui și tu și chiar ar fi bine să o faci, pentru că, dacă nu știai, îți spun eu – fericirea aduce fericire iar la finalul zilei vei vedea că te simți mult mai bine.

Bineînțeles că există și un site special pentru ziua fericirii, cum altfel??! – www.ziuafericirii.ro iar aici este linkul cu eventul, poate vrei și tu să vi la film.

Un mic antrenament înainte este oricând binevenit, așa că, să zicem că am de dat două invitații la „Hector în căutarea fericirii” („Hector and the Search for Happiness”), 20 martie, ora 20, la Connect Hub (Bd. Dacia, nr. 99, etaj 4) pentru doi cititori care-mi vor scrie în comentarii la acest articol cum se gândesc să sărbătorească Ziua Mondială a Fericirii. Să fie subiectiv zic, aleg miercuri două idei care mă fac fericită și vineri ne vedem la film.

În concluzie:

Hai să sărbătorim fericirea împreună!

Banner Ziua Fericirii

3 gânduri despre “Mi-am dat întâlnire cu fericirea

  1. As vrea sa beau o cafea de dimineata, sa fac o baie luuuuunga, sa citesc ceva si apoi sa merg la film,apoi sa ajung acasa sa imi gasesc copiii dormind, sa ii pup si sa dorm alaturi de ei. Va veni si ziua asta candva…

  2. As vrea sa beau o cafea de dimineata, sa fac o baie luuuuunga, sa citesc ceva si apoi sa merg la film,apoi sa ajung acasa sa imi gasesc copiii dormind, sa ii pup si sa dorm alaturi de ei. Va veni si ziua asta candva… Poate chiar pe 20 martie, poate anul asta….

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s