Krug la SPA și eu la shoping

Picture1

Pentru cine (încă) nu știe, în acest moment în curtea din mijlocul câmpului locuiesc 13 suflete, asta fără să numărăm păsările sau șoriceii, gâzele și șopârlele. În afară de sufletele bipede avem așa: una bucată schnauzer agresiv pe numele lui de scenă Krug, o tânără domniță maidaneză imensă – Kali, și familia de pisici, motanul Dur-Baldur, soția dumealui – Ios(d)evina și prea-frumoșii pui Bolt, Bolfo, Molfina, Dolfina și Foculeț.

Sunt niște animăluțe tare iubite chiar dacă uneori (des) îmi spun că mi-a ajuns și nu mai vreau picior de animal în casă și în curte. Cu toate astea Krug, schnauzerul fioros este poate cel mai amărât. El a fost primul din această șleahtă și, la origine, este un câine de apartament ultra-central de București ce a dormit jumătate din viața lui pe perna în pat.

De când ne-am mutat el a devenit un câine de curte și de vreun an nici nu mai este unicul paznic având-o companioană pe Kali care, de trei ori mai înaltă fiind, îl cam terfelește prin noroi, praf, apă și ce mai găsește.

Așa că, atunci când am primit de la WhitePR invitația la spa, pentru Krug, am acceptat, cu gândul că merită și el un pic de răsfăț și chiar un pic de timp doar al lui, cu noi.

Am îmbarcat monstrul puțitor în mașină, pe locul din dreapta, copiii pe scaunele lor și am pornit către Animax.

Nu insist asupra drumului, care e suficient de solicitant cu doi copii, dacă-l adaug și pe Krug deja e ca și când aș conduce sedată.

Ceea ce trebuie menționat este că animalul se simțea bine, chiar părea să aprecieze că din nou, după atâta timp, îl scot undeva, doar pe el. Am ajuns, am făcut o tură de parcare cu el în lesă, am exersat cele câteva comenzi pe care le știe, în timp ce cugetam asupra faptului că e de venit la Animax pentru că beneficiază de ditamai parcarea, ceea ce pentru o stresată cu locurile de parcare, ca mine, este un mare mare avantaj.

După mica plimbare am intrat și am constatat că: în stânga aveam Pet SPA&Resort pentru căţei, în dreapta farmacie și cabinet veterinar iar în față ditamai pet shop-ul…

M-a încercat o ușoară jenă când am predat câinele nostru împuțit dar doamna de la Pet SPA&Resort pentru căţei m-a liniștit rapid, în definitiv l-am adus ca să-l tundă, să-l spele și să-l parfumeze…Se pare că și agresivul a fost plăcut surprins pentru că s-a lăsat mângâiat fără să-și arate colții. Am completat un formular în care mi se cereau multe informații despre câine, ceea ce mi s-a părut foarte bine, fiecare animal are particularitățile lui de care trebuie să ținem cont în orice situație.

Dacă tot am parcat și mașina și câinele și eram înconjurată de magazine și cu cei doi copii care pe căldurile astea erau încă în pantofi, mi-am spus că e momentul potrivit pentru shoping. După aproape două ore am depus în portbagaj cutii cu sandale, pungi cu rochițe și tricouri. Ok, eu aveam deja capul mare pentru că shopingul cu cei doi blonzi este un fel de tur de forță, dar măcar rezolvasem partea cea mai arzătoare și anume tălpile copiilor. Cum Krug mai avea puțin de retușat pe la barbă, am intrat în pet shop, pentru că, nu-i așa, cu 9 animale în curte, găsești tot timpul ceva de cumpărat din pet shop. Inspirată decizie, am găsit și o varietate mare de substanțe de scos mirosul de pișat hormonat al motanului, am găsit și pietriș de acvariu mai mare…Nu, pești nu am, dar prietenul meu mi-a vândut cea mai tare idee de litieră. Chiar așa, poate o patentează Animax-ul: într-un lighean cu scurgere (se găsește la orice raion de menaj) se pun pietricele de acvariu. Pisica, animal inteligent fiind, prestează acolo iar tu, stăpân și mai inteligent speli cu dușul pietricelele și ai permanent cea mai curată și mai inodoră litieră. Pam Pam.

Și dacă tot eram acolo, am intrat și-n farmacie că doar animalele-i musai să fie deparazitate. Din farmacie se intra în cabinet, așa că am dat nas în nas cu medicii, de a căror amabilitate am profitat din plin. Am cerut toate informațiile de care aveam nevoie, cu ce deparazitez puii, când, când să sterilizez pisicile, cum și ce să fac…și, cu multă bunăvoință m-au consiliat pe îndelete.

Ideea e în felul următor – nu știu dacă Krug s-a bucurat de bulele de la Pet SPA&Resort pentru căţei, că nu mi-a spus, cert e că l-am luat tuns, curat și parfumat cum nu a mai fost de un an, cred.

Când am acceptat invitația nu prea știam care ar putea fi avantajele, nu găseam argumente ca să schimb salonul din Crângași cu Animax Vulcan.

La plecare aveam deja câteva argumente imbatabile:

 • Parcare
 • Multe magazine, posibilitatea de a merge la shoping în așteptarea patrupedului
 • Pet shop, farmacie și cabinet veterinar, toate laolaltă, ceea ce este extraordinar de comod
 • Prețuri bune
 • Atenție la detalii: Krug, ca să fie pachetul complet este și foarte sensibil, de fiecare dată la tuns se irită și face și otită. La Animax, pentru că am completat acel formular, au știut cum să aibă grijă așa că, pentru prima dată am scăpat fără neplăceri, ceea ce este MI-NU-NAT.

Ce servicii îți oferă Animax Pet Spa & Resort?

Animax Pet Grooming – Serviciul oferă pachete și servicii complete de înfrumusețare și toaletare canină. Astfel, în timpul în care tu faci shopping în incinta centrului comercial, cățelul tău poate beneficia de serviciile de grooming. Astfel economisești timp și bani!

Special pentru căței, am creat trei variante de pachete de toaletare menite să satisfacă nevoile de înfrumusețare ale patrupezilor:

Picture2

Krug

Înainte

DSC_1926

Și după

DSC_1932

7 gânduri despre “Krug la SPA și eu la shoping

   • ”AȘEA!”
    Dacă te grăbeai cu postarea asta… altă soartă aveau mițele mele, pe care le-am tuns eu, deci au o frezăăăăă… ici-colo smocuri de păr, ici-colo piele. Dar au atat cumințele, dragele de ele mai și torceau. Dar numa’ câteva minute, că s-au plictisit să aștepte după mine să mă prind cum e cu mașina de tuns – de aici și freza ”tuns din 3 în 3 cm” 🙂

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s