NoGravity

Even_NoGravity_204

Cu cât Victor înaintează cu școala, cu atât mie îmi este mai dificil să onorez invitațiile primite la diverse evenimente, așa că atunci când se întâmplă să fie câte unul sâmbăta, primim cu mare bucurie.

Dacă invitația mai vine și de la Ana și Ioana, aka ParentingPR, e chiar cu chiuială pentru că e clar deja chiar și pentru copii că iese cu distracție. Iar sâmbăta asta am fost invitați să cunoaștem NoGravity.

Eu am mai fost cu Victor la o sală de escaladă în București, o sală de sport pentru adulți și copii în egală măsură, ba chiar a avut și abonament o lună de zile și nu zic, i-a plăcut, că era mic, că era cu cățărat și nu știu cărui copil nu-i place să se cațere. Dar n-am continuat. Știu că până la urmă dacă vrei să faci ceva contează doar să fii în siguranță, teoretic, practic însă, e important să te simți bine, confortabil, spațiul să fie plăcut, să îți dorești să te întorci, iar ca părinte îți dorești să te întorci în locurile în care ai respirat entuziasmul copiilor tăi.

#NoGravityClub este singurul loc de aventură şi escaladă destinat exclusiv copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 12 ani care îmbină aventura cu jocul şi educaţia non-formală, încurajând mişcarea şi dezvoltarea personală a celor mici. NoGravity Club înseamnă sport, aventură şi educaţie pentru copii în condiții de confort și siguranță tot timpul anului. Vizitatorii au acces în sala de aventură și escaladă şi ocazia de a participa la ateliere tematice, atât pentru copii, cât şi pentru familie. Doritorii pot de asemenea organiza petreceri de aventură și escaladă pentru cei mici.

Even_NoGravity_087

Odată ajunşi la NoGravity, copiilor le sunt explicate regulile şi sunt antrenaţi în joc printr-o poveste. Călătorind în viitor, cei mici devin recruţi într-un program de explorare spaţială, scopul final fiind găsirea unei noi planete care să poată susţine viaţa oamenilor. În timpul activităţilor sunt în permanenţă asistaţi de echipa de specialişti NoGravity din care fac parte Alexandru Codreanu, fost căţărător de performanţă şi Sabina Lefter, specialist în educaţie non-formală.

NoGravity Club este deschis luni de la 16:00 la 21:00, de marţi până vineri, între orele  09:00 – 21:00, sâmbătă între 10:00 şi 21:00 şi duminică între orele 10:00 şi 18:00. Intrările se fac din 30 în 30 de minute şi separat se pot organiza petreceri pentru copii.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.nogravity.ro.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s