Unghii imprimate digital

DSC_0244

Când am văzut că invitația de la Luminița e sâmbătă dimineața mi-am spus că nimic nu-mi va sta în cale, nici copiii, nici vremea, nici lenea, nici măcar serviciul soțului, mă duc orice-ar fi.

De-abia mă văzusem cu fetele, dar nu se compară o întâlnire cu copiii cu una fără copii 😀 (apropos, când erau mai mici era muuuuuult mai ușor, chiar plăcut, acum fiecare ieșire cu căpcăunii mă seacă de puteri, mai ales dacă am ca așteptare să mai și socializez). Așa că am parcat copiii în mașina tatălui Vasilescu iar eu m-am înființat la adresa bine cunoscută, pentru că da, tunsorile și culorile mele din ultimii ani m-au purtat și prin cochetul  Robert Both Studio de pe Grigore Alexandrescu nr. 50.

Cu atât mai mare mi-a fost surpriza și bucuria când am aflat că acum mă pot bucura în același spațiu și de servicii complete de machiaj profesional de la Lorenna Make-up Artist dar și de Ink Nails Studioprimul salon de manichiură din România care permite imprimarea oricărui model direct pe unghii cu ajutorul imprimantei Nail Art Printer.

Acum hai să spun și de ce am fost eu așa de entuziasmată și fericită, ca la ședințele de terapie: mă numesc Mihaela Roxana, am 39 de ani și nu am avut niciodată unghiile lungi. Și mi-am dorit, mereu mi-am dorit! Îmi amintesc când eram în liceu și se purtau unghiile lungi și negre. Știi cum arată negru pe o unghie tăiată din carne? Groaznic. Din liceu, deci de mai mult de 20 de ani privesc cu jind la unghiile altor femei, mai lungi sau mai scurte, dar atât de frumoase.

Faza e că eu când îmi doresc ceva și fac în așa fel încât să obțin, numai că asta cu unghiile m-a cam depășit. Am ajuns să am acasă cele mai bune oje, să le aplic cu precizia celei mai bune manichiuriste, nu pentru că nu aș merge la salon ci pentru că atunci când merg la salon, unghiile mele scurte dar măcar bine îngrijite arată perfect doar până când ies pe ușă. Asta sunt eu, cumva mă lansez în astfel de acțiuni încât unghiile se rup, se ciobesc, se exfoliază, se orice, numai să fie frumoase nu. Acum câțiva ani când a apărut manichiura semipermanentă am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de-un picior, dar se pare că era doar creanga putredă a copacului din curtea salonului, pentru că pe unghiile mele semipermanenta ține fix 3 zile și alea dacă spăl vasele cu mânuși, iar după ce o dau jos am nevoie de măcar 2 luni ca să se refacă unghia. Și nu, nu e vorba de manichiuristă sau de produse, așa cum mi se spune de fiecare dată, este vorba de mine și de unghiile mele.

Așa că, la Ink Nails Studio, când am aflat că am de ales între semipermanentă și construcție cu gel, am zis construcție cu gel să fie, că nu am avut niciodată, măcar să știu cum este, să fiu liniștită că am încercat tot ce puteam încerca.

În timp ce am așteptat să-mi vină rândul m-am răzgândit de 2000 de ori în privința modelului ce urma să mi-l imprim pe câteva unghii. De 2000 de ori pentru că dintre 2000 de modele aveam de ales, ca să fie clar! Imprimanta Nail Art Printer are la bază o gamă variată de culori și modele, pe care le printează în doar câteva secunde direct pe unghie, pe orice tip de manichiură: classic, acryl, semipermanentă, gel sau unghii false, ideal fiind să fie totuși cât mai rezistentă. În plus, aceasta vine însotiță de un sistem de operare tip Windows, care permite încărcarea oricăror poze pe care clientul le dorește, inovația constând în faptul că imprimanta reproduce orice poză sau model.

Scriu acest articol la mai mult de o săptămână de când am unghii. Mda, de data asta se pare că am reușit, am unghii lungi, frumoase, lucioase, egale și asta datorită construcției cu gel. Recunosc că pe mine mă speriau două chestii la procedura asta:

  • am văzut pe la diverse doamne niște construcții…nush cum să zic, groase, așa ca niște depuneri de ceva bolnav. Dar la Ink Nails Studio am avut noroc de o Elenă care mi-a realizat o construcție atât de discretă și naturală încât am înșelat chiar și ochiul vigilent al unor matracuce cu care m-am întâlnit de curând la un botez.
  • eu mă plictisesc repede de orice. Perspectiva unghiilor de aceeași culoare timp de 4-5 săptămâni mi se părea de-a dreptul înfricoșătoare. Dar când din 10 unghii, 4 îmi sunt imprimate digital (4 am eu acum, dar pot fi oricâte, nu mai mult de 10 😀 ), lucrurile se schimbă radical pentru că imprimeul este ușor de realizat, rapid și accesibil ca preț. În cele 4-5 săptămâni în care eu rămân cu aceeași culoare pe unghii, îmi pot schimba imprimeul de câte ori am chef, ceea ce este MI-NU-NAT!!!!!!

În concluzie, de acum am și eu unghii lungi, frumoase și mai ales nebune pentru că am la dispoziție d o u ă m i  i de modele pe care mi le pune la dispoziție imprimanta Nail Art Printer de la Ink Nails Studio.

L.E. – la cererea verișoarei, poză:

12109024_1205942696089335_8418100048483141154_n

4 gânduri despre “Unghii imprimate digital

  1. Deci teoretic, ar face minuni cu unghii de hartie? Ca asa de moi sunt ale mele… Arata super!!! Asa-mi trebuie, eu m-am luat dupa fi-mea si am stat la Plusica!!

  2. Pingback: O sambata cu iubire de sine | Mamica Urbana

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s