Anul ăsta merg la Webstock!

webstock-2016

Scriu pe acest blog de când am avut mai mult timp liber decât când mergeam la serviciu dar nu suficient încât să vorbesc cât aș fi vrut cu prietenii. Altfel spus, am început să scriu când am intrat pentru a doua oară în concediul pentru îngrijire copil, acesta fiind probabil motivul pentru care blogul a fost asimilat nișei de parenting.

În decursul anilor am fost invitată și am onorat multe evenimente pe segmentul de parenting, am cunoscut mulți oameni faini, am aflat lucruri interesante și mai ales am crescut ca și blogger, însă nu este o nișă în care să mă regăsesc 100%. Asta nu înseamnă nici că mi-am găsit locul în altă parte ci mai degrabă că sunt în căutări.

Așa că, anul ăsta merg la Webstock, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, aflată la a 9-a ediție.

Știu deja că mă voi întâlni cu câțiva oameni faini pe care îi știu din mediul on-line dar abia aștept să cunosc oameni noi care se anunță a fi foarte interesanți. S-au anunțat deja primii speakeri și vor urma și alții, iar pentru a afla cine sunt aceștia putem urmării ultimele detalii pe site și pe rețelele sociale.

Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie și deja s-a dat drumul votului la Online Personality of the Year. Oricine poate să își susțină preferatul, intrând în aplicație și votând (http://bit.ly/2c8kgcO). Câștigătorii de la această categorie, precum și cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anunțați în cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott.

Cine dorește, poate solicita gratuit o invitație la gală. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top

Acestea sunt ultimele zile în care se mai fac înscrieri dar pentru cei care nu vor ajunge dar își doresc totuși să țină aproape, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.

Eu cu siguranță voi pune în cuvinte impresiile, noutățile aflate și le voi împărtăși aici, pe blog.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone în colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen și Siviero Maria.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s