SuperBlog 2016

Mi-e dor de vremea când scriam zilnic, dintr-o suflare, cu drag și imaginație! Au fost vremuri trăite la intensitate maximă, cu emoții puternice care se cereau exprimate în scris…acum apele curg liniștite sau doar aparent liniștite, dar pofta de vârtejuri amețitoare a rămas.

Mi-am tot propus să revin la vechile și bunele obiceiuri, mai ales că mi-e drag să scriu, mă relaxează, mă clarifică și mă distrează, dar nu prea mi-a ieșit, probabil că aveam nevoie de un brânci concretizat într-un bun motiv.

Pe de altă parte simt că direcția blogului se schimbă, nu mi-e clar spre ce ne îndreptăm eu și blogul, dar e clar că nu mai suntem ce am fost.

În acest tulbure context, provocarea SuperBlog 2016 a venit ca o gură de aer, un colac de salvare sau o pereche de ochelari cu care să vedem mai clar luminița de la capătul tunelului.

Competiția se află la a 13-a ediție, participarea este gratuită, se adresează tuturor deținătorilor de blog, indiferent de vechime și trafic și se desfășoară în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. Mai multe detalii și regulamentul sunt aici.

Pentru mine toamna asta s-a tradus în multe schimbări: am schimbat școala, grădinița, iar acum îmi anunț participarea la SuperBlog 2016.

Îmi propun să readuc plăcerea scrisului în viața mea odată cu participarea la această competiție care înseamnă creativitate, consecvență, atenție și punctualitate și la final să se fi conturat și noul drum pe care merg împreună cu blogul meu drag.

Așadar, urați-mi noroc și țineți-mi pumnii!