Mai multe șanse de câștig la SuperBlog

sustin

Din 1 septembrie au început înscrierile la SuperBlog, cu alte cuvinte s-a dat startul la distracția de toamnă-iarnă 2017!

Eu sunt tare încântată de concursul ăsta de scriere creativă la care am participat (doar) de două ori. Știu că atunci când zic concurs te gândești la niște probe și la premiu/trofeu, dar SuperBlog este ceva mai mult de-atât, de fapt mult mai mult.

Să o luăm pe rând:

Cine poate participa?

Orice persoană cu vârsta de peste 14 ani, care are un blog cu o vechime de minimum 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate.

Cum te înscrii?

Completând formularul de înscriere, desigur!!!!!

Ce trebuie să ai la tine?

În special gramatica și bunul simț, documentarea, să nu-ți lipsească creativitatea și să fii deschis la a învăța pe parcurs pe principiul ”experimentez-întreb-aflu-bag la cap”.

Ar mai trebui să știi că SuperBlog este considerat de cunoscători un fel de boală/virus/drog și că este incurabil sau, după caz, dă dependență.

Cât durează competiția?

Ediția asta, a 15-a de felul ei, se desfășoară în perioada 26 septembrie – 1 decembrie 2017, iar Gala este la mijlocul lunii decembrie. Participarea la Gală este opțională, dar de neratat!

Ce câștigi dacă participi?

 • Dacă scrii bine poți câștiga premii la fiecare probă și sunt multe probe.
 • Dacă scrii cel mai bine poți câștiga trofeul și premiul aferent.
 • Oricum ai scrie, sigur vei învăța să scrii și mai bine.
 • Înveți lucruri noi doar documentându-te despre fiecare probă din concurs.
 • Ai șansa să cunoști reprezentanții brandurilor care sponsorizează concursul.
 • Scrii la fiecare probă după un brief și asta te ajută să știi care sunt așteptările pentru orice alt advertorial pe care îl vei scrie în viitor pe blogul tău.
 • Înveți să scrii organizat, creativ și mai ales la termen.
 • Îți faci mulți prieteni și fără să bagi de seamă devii membru al unei comunități mari de bloggeri sau de bloggeri mari (!!!) și încă în creștere.

Ce recomand eu?

 • Citirea cu atenție a Regulamentului
 • Înscrierea pe grupul de Facebook și participarea la discuții pentru a ”fura” meserie și pentru a cunoaște gașca.
 • Să scrii în stilul tău, ca să te simți tu bine.
 • Să respecți termenele limită, dar să nu te grăbești să înscrii articolele din prima zi mai ales dacă ești la prima participare.
 • Să participi la Gală.

Vestea bună pentru voi este că ediția asta stau pe bară, deci concurența pentru primele 5 locuri în clasamentul final este cu un competitor în minus! 😛 Doar că vestea asta bună pentru mine vine cu un pic de neliniște, sigur îmi va fi greu spre imposibil să stau pe bară și să privesc cum se distrează alții, dar îmi doresc să cunosc SuperBlog din toate perspectivele, așa că de data asta sunt partener, orice ar însemna asta!

Una peste alta, trag linie și zic să vă înscrieți! Stau și eu pe-aproape pentru orice fel de ajutor, ținut pumnii strânși, încurajări, miștouri, glume, orice mai este nevoie și ne vedem la Gală, care btw, va fi în Poiana Brașov, decembrie, zăpadă, pârtii, vin fiert…

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s