M-a înzestrat Doamne Doamne cu un ten frumos

IMG-20171031-WA0006

Admit din capul locului că nu sunt nici pe departe cea mai cochetă și nici cea mai îngrijită doamnă. Ba mai mult, sunt norocoasă că m-a înzestrat Doamne Doamne cu un ten frumos pe care vârsta își lasă urmele cu blândețe. Așa se explică poate de ce abia după 40 (de ani) am început să mă interesez de tratamente faciale, creme și alte minuni.

Așa cum am mai scris, în ciuda reclamelor la orice care ne fură mințile și ne dau impresia că doar citind indicațiile unei creme/proceduri putem stabili că ni se potrivește, eu recomand, insist chiar ca înainte de orice să mergem (noi, doamnele) la o consultație dermato-cosmetică. De ce? Chiar și numai pentru că ceea ce nouă ni se par riduri un specialist poate traduce în…lipsă de hidratare sau, cum este în cazul meu, pot fii convinsă că am nevoie de un tratament de curățare la cald, iar acesta este cel mai contraindicat tenului cuperozic, catastrofă, ce să mai vorbim.

Bunul simț și feedbackurile domnilor ar trebui să ne fie suficiente ca să știm că în încercarea disperată de a ascunde un rid sau un coș, prea multe creme, șmacuri, tencuieli ne fac să arătăm absolut hidos și să fim penibile. Așa că o cremă potrivită tenului, ceva corectoare și un machiaj discret cu produse de calitate, nu neapărat scumpe și mai ales nu cele din toate reclamele de pe TV, aplicate cu măsură (chiar zgârcenie) de cele mai multe ori sunt absolut suficiente. Iar un tratament facial din când în când ne ajută să ne menținem în formă.

Ținând cont de toate astea și în plus de personalitatea mea și stilul de viață care mă fac să nu-mi petrec jumătate din viață prin saloane, am ales rejuvenearea facială la Nomasvello.

De ce rejuvenare facială? Pentru că…

 • Se folosește tehnologia IPL (lumină intens pulsată) care este una modernă, tratamentele fiind nedureroase, cu rezultate pe termen lung.
 • Este rapid. Procedura durează jumătate de oră pe ceas, nici mai mult nici mai puțin.
 • Trebuie repetată la un interval de 21 de zile, nu mai des, deci rezonabil pentru cele ca mine care nu-și petrec viața în salon.
 • Tratamentul constă în refacerea fibrelor de colagen și elastină, adică acționează asupra a ce ai, dacă ești Ileana Cosânzeana trecută de 40, te face să fii o Ileană Cosânzeană cu un aspect proaspăt. În niciun caz nu te transformă din Ileana Cosânzeana în Albă ca Zăpada, asta e utopie, dacă altcineva în afară de chirurg promite așa ceva înseamnă că minte.

De ce Nomasvello? Pentru că…

 • E lider mondial în tratamente cosmetice
 • Folosește tehnologie de ultimă generație, cea mai puternică din lume
 • Au foarte multe centre în România, în special în București, ceea ce-mi permite să fac o programare exact în zona în care am treabă. Remember? Nu-mi petrec viața în salon, așa că dacă am treabă la bancă, fac programare și la tratament, dacă merg în mall în capătul celălalt al orașului nimic nu mă împiedică să fac și tratamentul…
 • Personalul este instruit, specializat, fetele alea chiar știu ce fac.
 • Oferta lor cuprinde o gamă variată de tratamente la prețuri decente.

Cum se prezintă fața mea după doar două ședințe de rejuvenare facială?

 • Arată cam așa, fără machiaj: 20171002_202407
 • Pielea este fină și mult mai elastică.
 • Fața este mai luminoasă.
 • Cremele pe care le folosesc parcă își fac treaba mai bine după acest tratament.

În concluzie am zis să împărtășesc cu voi mica mea încântare din ultima vreme, să vă dau un pont și chiar o sugestie: mergeți la o consultație ca să aflați ce tratament vi se potrivește și apoi încercați. O să vă îndrăgostiți!

Un gând despre “M-a înzestrat Doamne Doamne cu un ten frumos

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s