Tot ce îți poți imagina se va întâmpla

tower-1849898_1920

Tot ce îți poți imagina se va întâmpla. Mă agăț de cuvinte vechi cu care am supraviețuit unei perioade asemănătoare cu cea de acum. Atunci nu credeam că este posibil, acum mi-e greu să cred că se mai poate cu toate că-mi doresc din tot sufletul. 

Atunci făceam exerciții de imaginație, strângeam puternic ochii încercând să proiectez imaginea pe care mi-o doream. Acum a venit singură, cât am clipit o dată, tu și eu coborând din mașina nouă, într-o anumită zi, curând față de azi…real, palpabil, simțindu-ți rezerva în fața a ceea ce urmează să se întâmple. Am alungat imaginea, mi-a fost greu să o văd și să o cred, încă mă doare pierderea, dar mă trezesc numărând zilele de parcă chiar urmează să mergem împreună la balul prințesei.

Mă întreb dacă tu știi că încă n-am uitat. Aș vrea să știi, aș vrea să pot să las semne așa cum o faci tu, dar eu mi-am irosit șansele. Mi-e dor, mi-e tare dor. Mi-e dor de dimineața aceea cu cafea și croissant cu prea mult unt în micul bar de lângă hotel, mi-e dor de cireșele amare pe care mi le-ai cules, de umorul tău înțepător, de privirea timidă, mi-e dor de tine tot, de tot ce-a fost, de tot ce mi-am dorit o viață și mi-ai dat cu atâta ușurință. Mi-e dor de turnul pe care nu ai apucat să mi-l arăți. Retrăiesc ziua mea, simplă, cu bucurie, stângaci, încercând să te ghicesc. Păstrez senzația buzelor tale, iubesc bomboanele rafaelo și îmi imaginez că vom coborî împreună din mașina aia nouă, sfidând neîncrederea mea, nehotărârea ta și mai ales imposibilul.

Curând un an de când ne-am privit prima dată…mi-e dor de jumătatea de oră petrecută într-un mall, pe fugă, sperând la mai mult. Te-am plăcut din prima, mult, tot și nu am uitat.

Lasă-mi un comentariu! Îți răspund imediat :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s